Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. “Onu çok seviyorum, tek eğlencem” dediği arabası ona mezar oldu

“Onu çok seviyorum, tek eğlencem” dediği arabası ona mezar oldu

Haberler Z Haberler Z -
0

Erzurum’da meydana gelen trafik kazasında 87 yaşındaki yaşlı adam hayatını kaybetti. Rıfat Kılıç’ın kaza yaptığı araç için “Onu çok seviyorum, tek eğlencem” dediğinin öğrenilmesi ise çok büyük üzüntüye neden oldu. Erzurum’un Kirazlı mahallesinde yaşayan 87 yaşındaki Rıfat Kılıç, aracıyla köyünden Uzundere ilçe merkezine hareket ettiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki işaret tabelasına ve bariyere çarparak takla attı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Ekiplerin incelemeleri sonucu 87 yaşındaki yaşlı adamın olay yerinde yaşamını yitirdiği öğrenildi. Araçta sıkışan Kılıç’ın itfaiye ekipleri tarafından aracın kapıları kesilerek cansız bedeni çıkartıldı. Yaşlı adamın cenazesi Uzundere ilçe hastanesini morguna kaldırıldı. ”

TEK EĞLENCEM, ÇOK SEVİYORUM” DEMİŞ

Yaşlı adamın köyünde tek yaşadığı ve yurt dışından emekli olduğu öğrenilirken arabası için ‘tek eğlencem ‘ dediği ve her gün köyünden Uzundere ilçesine aracıyla gittiği öğrenildi. Aracının bakımını eksiksiz yaptıran yaşlı adamın kesin ölüm sebebi ise yapılacak olan otopsinin ardından belli olacak.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir