Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. Türkiye’den Dünyaya Çözüm Üreten İsim Most İdea

Türkiye’den Dünyaya Çözüm Üreten İsim Most İdea

Haberler Z Haberler Z -
0

Türkiye çapında büyük şirketlere hizmet veren Most İdea başarılı bir yazılım şirketi olarak biliniyor. ülkemizin en büyük ve en önemli firmalarına yazılım esteği sunan bu firma yazılım ihracatında göstermiş olduğu başarı ile de sektöre öncülük ediyor.

Most İdea Yazılım şirketi kapsamında büyük firmalar için mobil ve web yazılımları geliştiriliyor. Pandemi ile birlikte artan online sistem kullanımları beraberinde mobil uygulamalarında hızla gelişmesine neden oluyor. Ve bu gelişimde pastadan önemli bir pay Most İdea firmasına düşüyor. Yapmış oldukları verimli ve başarılı çalışmalar çok önemli birer referans olarak karşılarına çıkıyor. Bu olumlu referanslar ve başarılı çalışmalar 2020 ve 2021 yılı için %50 bir büyüme oranını da beraberinde getiriyor.

Mobil uygulamalar günümüzde fazlasıyla tercih edilen aplikasyonlar arasında yer alıyor. Özellikle de çeşitli kurum veya işletmeler için uygulamalar fazlasıyla talep görüyor. Ve Most İdea firması ülkemizde hizmet veren yerli firmalar ile birlikte Türkiye Cumhuriyetleri ve Avrupa ülkelerinde de bu alanda yaşanan gelişimden pay almayı başarıyor. Yazılımın dünyaya açılan en önemli kapılarından birisi olarak sektöre öncülük ediyor.

Most idea yazılım yönetim kurulu üyesi Erdem Aksöz yaşanan gelişimlerin şirket bünyesinde de çok önemli yenilikleri ve gelişimleri getirdiğini ifade ediyor. Her tür talebe ayak uydurmayı başarabilen yenilikçi ve vizyonel yapısı ile bu şirket Türkiye’den dünyaya çözüm üretiyor.

https://www.instagram.com/erdemaksoz/

https://www.instagram.com/mostidea/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir