Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. Ricon Mobile

Ricon Mobile

Haberler Z Haberler Z -
0

Ricon Mobile firması İstanbul ve Kanada merkezli olarak çalışan bir mobil bağlantı çözüm firmasıdır. Kurulduğu 2002 yılından bu yana tüm dünya üzerinde çok etkin bir sistem ve ağ kurmuş olan firma bugün global yaklaşımları sayesinde dünya çağındaki kaynaklardan faydalanarak aynı zamanda en düşük maliyetlere sahip olmaktadır. bu avantajları ise direk olarak müşterilerine yansıtmaktadır.

Ricon Mobile firmasının sahip olduğu en önemli avantajlar hem düşük maliyetlere sahi olması hem de esnek olmasıdır. Yani kişiselleştirmiş olduğu çalışma sistemleri sayesinde her tür işletmenin ihtiyaçlarını en doğru ve yeterli şekilde karşılayabilmektedir. Bugün tüm müşterilere özel olarak butik çalışmalar yapmakta ve onların ihtiyacı oranında yazılım ve donanım desteği sunmaktadır. Böylece işletmeler için he uygun fiyatlı hem de yeterli sistemler kurulmaktadır.

Üretmiş olduğu tüm Router ürün modellerinde farklı özellikler sunmaktadır. Ancak genel anlamda bakıldığında tüm ürünlerinde aynı kaliteyi sunmaktadır.

En Çok Tercih Edilen Modeller

Ricon Mobile firması ülkemizde en büyük firmalarla çalışan bir donanım sağlayıcıdır. Sizlerde firmalarınız için ihtiyaçlarınızı anlayacak ve onları en iyi şekilde karşılayabilecek bir çözüm ortağı arıyorsanız web sayfamız üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Ülkemizde en çok kullanılan Mobile Router cihazlar için sizlere hizmet veriyoruz. Yine 4.5G ağ bağlantısı ile çalışabilen sistemlere entegre olan LTE Router için bizlere ulaşabilirsiniz. 5G Router için sitemizden bilgi alabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir