Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Zafer Sivasspor’un

Zafer Sivasspor’un

Haberler Z Haberler Z -
0

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Yukatel Kayserispor ile karşılaşan Sivasspor uzatma bölümünde bulduğu gol ile kupayı müzeyi götürmeyi başardı. İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karşılaşan iki ekibin mücadelesinde tribünde neredeyse boş yer kalmadı. İki takımın taraftarlarının yoğun ilgisine maruz kalan maç seyir zevki açısından da oldukça farklı bir şölene ev sahipliği yaptı. Bahsine bahis sitesinden takımınızı desteklerken, bir yandan da yüksek oranlar sayesinde kazanmaya başlayacaksınız.

Kayserispor öne geçmesine rağmen galibiyeti koruyamadı. Finale kadar elemiş olduğu Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor mücadelelerine benzer bir oyun ortaya çıkan sarı kırmızı ekibin mağlup olması da pek çok otoriteyi şaşkına uğratmış durumda. Bahsine giriş sayfasında yaklaşan maçları ve oranlarını görebilirsin.

Tarihinde İlk Kupa

Kazanmış olduğu kupa ile tarihe geçmeyi başaran Rıza Çalımbay ise yapmış olduğu açıklamalar ile taraftarın gönlünde bir kez daha taht kurmayı başarmış olarak gözüküyor. Özellikle milli takım açıklamaları ile ön plana çıkmayı başaran deneyimli teknik adam Sivas tarihi açısından da önemli bir eşiği geride bırakma geleneğini sürdürdü. Daha önce çalışmış olduğu takımlarda da benzer başarıların altına imza atan Çalımbay takımda kalacağını da ifade etti. Güncel ödüller ve bonuslardan haberdar olmak için, Bahsine Twitter adresini takibe al!

Uzun zamandır kırmızı beyazlı takımı çalıştıran ve uzun vadeli bir sözleşme önerilmesi de beklenen Rıza Çalımbay kupa mutluluğunu da oyuncuları ile birlikte yaşadı. Oyuna girdikten 2 dakika sonra ağları sarsmayı başaran Kayode’de final maçının öne çıkan isimlerinden biri oldu. Almış olduğu kupa sayesinde Sivasspor Avrupa Ligi play-off turuna katılmaya da hak kazanmayı başardı.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir