Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Salih Uçan Gidiyor

Salih Uçan Gidiyor

Haberler Z Haberler Z -
0

Geçtiğimiz sezonun başında bedelsiz olarak transfer edilen ancak ilk yarıda oynadığı müsabakalarda göze girmeyi başaramayan Salih Uçan’ın kaderi belli oluyor. Valerien İsmael’in takımın başına geçmesinin ardından kiralık olarak gönderilen oyuncuların da akıbeti konusunda kararlar verilmeye başlanmış durumda. Medipol Başakşehir’de kiralık olarak yarım dönem geçiren başarılı orta saha oyuncusunun bundan sonraki dönemde de siyah beyazlı formayı giymesi oldukça zor gözüküyor. Onwin en yüksek oranlı bahis sitelerinden birisi olmasıyla dikkat çekiyor.

Fenerbahçe, Roma gibi takımlarda forma giyen ancak beklenen çıkışı sadece Alanyaspor’da yapmayı başaran oyuncunun bir sonraki adresi ise Konyaspor olacak gibi gözüküyor.

Beşiktaş’ın Transfer Planı

Transfer döneminin yaklaşması ile birlikte Beşiktaş’ın listesinde yer alan isimler ile görüşme seansları da sıklaşmaya başladı. Siyah beyazlılar hem gelecek hem de gidecek oyuncuları için nihai kararları vermek adına da başkanlık seçimlerinin sona ermesini bekliyor. Stoper mevkiinde görev yapan Abdülkerim Bardakçı ile uzun süredir ilgilendiği bilinen İstanbul ekibinin bu transferi bitirmek için takas yöntemine başvuracağı da gelen bilgiler arasında. Onwin Twitter adresi, detaylı bilgi almanız için işinizi kolaylaştırıyor.

Takas için kullanılacak olan oyunculardan bir tanesi de Salih Uçan olarak ön plana çıkıyor. Yapmış olduğu 3 milyon euroluk teklifin geri çevrilmesinin ardından farklı planlar yapmaya başlayan siyah beyazlılar takas formülünü de ortaya koymaya hazırlanıyor. Salih Uçan’ın yanı sıra genç oyunculardan birkaç tanesinin de bu transfere eklenebileceği biliniyor. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan seçimlerin sonrasında bu transferi resmiyete dökülmesi de bekleniyor. Onwin giriş sayfasına giderek hem üye olabilir hem de günün maçlarını görüntüleyebilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir