Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Sağlık
  4. »
  5. Diş Beyazlatma Nedir?

Diş Beyazlatma Nedir?

Haberler Z Haberler Z -
0

Dişlerin yüzeyinde bulunan gözeneklerin mine ve dentin yapısında oluşan sarılıkların giderilmesi ancak diş beyazlatma yöntemleri ile giderilebilir. Dişlerde oluşan inorganik maddeler hem sağlık hem de kişinin görünümü açısından olumsuz bir durum olduğundan, diş beyazlatma işlemleri büyük önem taşır. Diş beyazlatma işlemlerinde özel olarak üretilen diş jelleri kullanılır.

Hollywood gülüşü sahip olmak isteyenlerinin öncelikle yaptırması gereken işlemler arasında diş beyazlatma gelir. Diş beyazlatma işlemleri teknolojinin gelişimi ile beraber birçok farklı teknik kullanılarak uygulanmaya başlanmıştır. Bu anlamda son yıllar da diş beyazlatma teknikleri arasında en çok lazer tercih edilir. Diş beyazlatma işlem basamakları hakkında detaylı bilgi için NivDiş sitesi ziyaret edilebilir.

Diş Beyazlatma Nasıl Yapılır?

implant tedavisi işlem basamakları içerisinde yer alan diş beyazlatma işlemlerinde, hekimin seçimine ve hastanın dişlerin durumuna bağlı olarak 2 farklı teknik uygulanabilir. Diş beyazlatma işlemlerinde birey kendi imkânları ile evden doğal yollarla yapabildiği gibi yetersiz kalındığında klinik ortamlarda cerrahi müdahaleler gerekebilir. Klinik ortamında yapılan diş beyazlatma işlemlerinde hekim uygun gördüğü jel çeşidini ısı yardımı ile dişlere uygulayarak işlemi tamamlar.

İşlem öncesinde dişlerde bulunan diş taşları ve diş yüzeyinin mutlaka profesyonel bir şekilde temizlenmesi gerekir. Ayrıca diş beyazlatma işlemleri kişiye özel olarak yapılan ölçümler sonucunda planlanır. Diş beyazlatma ile ilgili merak edilen tüm bilgiler NivDiş web sitesi içeriklerinde yer alıyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir