Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Sağlık
  4. »
  5. Bebek Spa’sına Başlama Yaşı Nedir?

Bebek Spa’sına Başlama Yaşı Nedir?

Haberler Z Haberler Z -
0

Eski çağlardan beri su ile yapılan hidroterapi oldukça dikkat çeken bir şifa kaynağı olmuştur. Aynı zamanda uzun yıllardır Avrupa ve Orta Asya ülkelerinde de bu teknik bebeklerde dahi kullanılmaktadır. 0 -12 ay arası bebeklere yapılan hidroterapi ve mesajların toplamını bebek spa masajı denilmektedir. Bebek spa masajı için bebeğin göbek bağının düşmesi yeterli bir süredir. Bebeğin göbek bağı düştükten sonra spa masajını gitmesinde hiçbir sakınca yoktur. Bazı özel durumlarda doktora danışılması gerekse de genel olarak durum böyledir.

Bebek spa merkezleri bebeklerin en doğru şekilde fiziksel ve zihinsel gelişimlerini katkıda bulunabilmek için kurulmuş özel kuruluşlardır. Sizler de bebeklerinizin bu özel gelişim aşamalarından faydalanmasını talep ederseniz Melek Baby Spa sitesini ziyaret etmeniz yeterlidir.

Bebek Spa Merkezi Nedir?

Ülkemizde son zamanlarda giderek popüler hale gelen bebek spa merkezleri bugünlerde hak ettiği yeri almaya adaylardır. Kolik ve gaz problemi olan bebeklerde fizyoterapi vazifesi sağlayarak masaj yapan yerleri bebek spa merkezi denilmektedir.

Güvenli bağlanma döneminin gerçekleştiği ilk aylarda bebeğin anneye olan duyguları daha hızlı güçlenir. Ve kendisini daha fazla güvende hissederek anne ile bebek arasındaki bağlar daha olumlu yönde etkilenmiş olur. Anne ile olan bu bağlar baba içinde geçerlidir.

https://www.melekbabyspa.com/bebek-spa-merkezi/ sitesini ziyaret ederek bebek spa merkezi detayları ile ilgili daha fazla bilgiye uzmanlar tarafından erişebilir ve profesyonel destek alabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir