Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Magazin
  4. »
  5. Kısmetse Olur çiftinden şok karar!

Kısmetse Olur çiftinden şok karar!

Haberler Z Haberler Z -
0

Kısmetse Olur programının son bölümünde, Aybüke ve Tolga çifti beklenmedik bir kararla yarışmadan diskalifiye edildi. Çiftin neden diskalifiye edildiği henüz tam olarak açıklanmadı, ancak programda yaşanan bir olayın bu kararın alınmasında etkili olduğu düşünülüyor. Kararın açıklanmasının ardından Aybüke, sosyal medya hesabından takipçilerine seslendi ve kendilerine yapılan haksızlık nedeniyle çok üzgün olduğunu ifade etti. Programın takipçileri de çiftin yarışmaya geri dönmesini istediklerini dile getirdiler.

Aybüke ve Tolga’nın diskalifiye edilmesi, Kısmetse Olur hayranlarında büyük bir şok etkisi yarattı. Programın birçok izleyicisi, çiftin yarışmaya geri dönmesini talep etti. Ayrıca, Aybüke ve Tolga’nın arkadaşları ve aileleri de sosyal medya hesapları üzerinden çifte destek mesajları gönderdi.

Aybüke ve Tolga’nın diskalifiye edilmesi, Kısmetse Olur programının seyircilerinde büyük bir merak uyandırdı. Yarışmada kalacak yeni bir çiftin kim olacağı da merak konusu oldu. Programın takipçileri, Aybüke ve Tolga’nın bu karardan sonra ne yapacakları konusunda da çok meraklılar.

İlgili Yazılar