Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Magazin
  4. »
  5. Drake’in 36. Doğum Günü Bash: Chaney Jones, DJ Khaled ve Daha Fazlasının Fotoğraflarını Görün

Drake’in 36. Doğum Günü Bash: Chaney Jones, DJ Khaled ve Daha Fazlasının Fotoğraflarını Görün

Haberler Z Haberler Z -
0

Git Drake , bugün senin doğum günün! Aubrey Drake Graham doğumlu adam 24 Ekim 2022’de 36 yaşına girdi ve bunu Drake’in markasını tanımlayan stil, yağma ve yetenekle yaptı. Miami’nin Brickell semtindeki tüm Sexy Fish restoranını kiraladı ve gürültüleri arttıkça ona ve arkadaşlarına çok ihtiyaç duydukları mahremiyeti sağladı.

Akşam yıldızlarla dolu bir olaydı. Drake’in arkadaşı ve uzun süredir birlikte çalıştığı DJ Khaled, diğer rapçiler Lil Baby ve 21 Savage ile birlikte katıldı . Kanye West’in eski sevgilisi Chaney Jones , etkinliğe uzun boylu bir kıyafetle geldi ve diğer konuklar arasında Zack Bia , Alix Earle ve ‘Love Island’ yıldızları Genny Shawcross ve Emily Salch vardı .

Gerçekten de hatırlanması gereken bir geceydi. Daveti postada kaybolanlar veya Miami’ye zamanında gidemeyenler için, partiye katılan ve Drake’in pastasındaki mumları üflemesine yardım eden bazı konuklara bir göz atın.

Drake, Miami’deki Sexy Fish’teki doğum günü partisine gelir. Ekim sonu Miami havası için giyindiğinden emin oldu, kıyafetine biraz klas ama bolca eğlence getirdi.

Kanye ‘Ye’ West, Addidas tarafından terk edilmekle uğraşırken, eski sevgilisi Chaney Jones, Güney Florida’da biraz eğlenmeye karar verdi. Burada, her şeyi bir arada tutan çift taraflı bant için teşekkür ederek Sexy Fish restoranına giriyor.

DJ Khaled, doğum gününde “Prada” Drake idi. Drizzy’nin eski dostu ve iş arkadaşı partiye bu şık gömlek ve yeni ayakkabılarla geldi. Adam biraz eğlenmeye hazır gibi görünüyordu.

Sosyetik, DJ ve Olivia Rodrigo’nun Zack Bia ile flört ettiği söylentileri de Drake’in 36. partisinde parti verdi. Zack’in kıyafeti Miami havasıyla daha uyumluydu ama yine de işe yaradı.

Love Island  da Drake’in doğum günü partisinde temsil edildi. Genevieve Shawcross partiye bu ‘küçük siyah elbise’ ile katıldı, bu da onun geniş yeteneklerini engelleyen çok iş yaptı. Uzun siyah saçları da ona gerçekten bir çekicilik katmıştı.

Çevrimiçi kişilik Alix Earle de partiye katıldı. Cildine gerçekten iltifat eden ve restoranda parıldayan turuncu bir kıyafet seçti. Ayrıca midesi üzerinde yaptığı işi de gösterdi – ne kadar tonlu olduğuna bakın!

,

 

 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir