Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. ZEYNEP BASTIK ŞARKILARI

ZEYNEP BASTIK ŞARKILARI

Haberler Z Haberler Z -
0

8 Temmuz 1993 Çanakkale doğumludur. Şarkıcı, söz yazarı, dansçı ve oyuncu kimliğiyle tanınmaktadır.
2010’da İzmir’de “Jackpot” isimli cover grubu ile profesyonel müziğe başlamıştır. 2012’ye kadar bu grupla birlikte birçok şehirde sahne almış ve henüz o zamanlardan bir kitleye ulaşmıştır. Daha sonra uzun bir süre Anadolu Ateşi’nde dansçı olarak yer almıştır.
Esas profesyonel şarkıcı kimliğine ise Murat Dalkılıç’ın “Lüzumsuz Savaş” adlı parçasına vokalistlik yapmasıyla ulaşmıştır. Dalkılıç’ın vokalistliğine üç yıl devam ettiği bilinmektedir. Daha sonra da ilişkiyi koparmayarak Murat Dalkılıç’ın desteğiyle 2014 yılında ilk teklisi “Fırça”yı yayınlamıştır. 2017 senesinde ikinci single parçası “Şahaneyim” yayınlanmıştır.
2019 senesinde sevilen rap sanatçısı Ezhel’in “Felaket” adlı şarkısına yaptığı cover ile büyük bir başarı yakalamıştır. Bu cover dışında Fikri Karayel, Harun Kolçak, Ümit Sayın, Ajda Pekkan, Sertab Erener, Pinhani, Müslüm Gürses, Sezen Aksu, Rafet El Roman, Tarkan, Levent Yüksel gibi Türkiye müzik tarihinin en sevilen isimlerin de şarkılarını yorumlamış ve YouTube üzerinden yayınlamıştır. Yayınladığı coverlar tanınmasında büyük rol oynamıştır. 30 Mayıs 2019 tarihinde rap sanatçısı Tepki’ye “Denedim” parçasında eşlik etmiştir. Daha sonra, aynı senenin haziran ayında bir başka ünlü rapçi Anıl Piyancı ile ortak çalışması olan “Bırakman Doğru Mu?” single parçasını yayınlamıştır. 8 Ağustos 2019 tarihinde ise YouTube kanalı üzerinden #açıkkoltuk isimli bir konsept program başlatmış ve bu programda keşfedilmemiş sesleri konuk almıştır.
12 Kasım 2019 tarihinde Mustafa Sandal ile “Mod” parçasını yayınlamış ve bu parçaya bir de klip çekmişlerdir.
1 Ocak 2020 tarihinde “Uslanmıyor Bu”, 21 Ocak 2020 tarihinde “Çukur” isimli single parçasını çıkarmıştır. Çukur şarkısına sadeliğiyle yüreklere dokunan bir video klip yayınlamıştır.
20 Mayıs 2020 tarihinde “Her Mevsim Yazım” parçasını çıkarmış ve yazın hitlerinden olmuştur. Yazın bitimine doğru, temmuz ayında ise “Bir Daha” isimli parçasını yayınlamıştır. 4 Eylül 2020 tarihinde başarılı isim Emir Can İğrek’e “Dargın” parçasında eşlik etmiştir. Bahsettiğimiz tüm Zeynep Bastık şarkılarını Zeynep Bastık Şarkıları indir mobil cihazına yükle.
Ayrıca Adı Mutluluk, Yasak Elma, Sil Baştan ve Umuda Kelepçe Vurulmaz isimli gençlik dizilerinde ve Adidas, Elidor gibi uluslararası markaların reklam filmlerinde rol almıştır.
Son çıkan dizi müzikleri, single çalışmaları, müzik albümlerini takip etmek isterseniz yandaki linkten kontrol ederek En yeni mp3 indir ilk siz haberdar olabilirsiniz.
Mp3 indir

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir