Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Twitter “Test Sürüşü” Özelliğini Deniyor

Twitter “Test Sürüşü” Özelliğini Deniyor

Haberler Z Haberler Z -
0

 

Twitter son dönemde adını, hem uygulamadaki gelişmelerden hem de magazinel haberlerden söz ettiriyor. Elon Musk’ın satı alma girişimi ve sonrasında kararını değiştirmesi, karşılıklı hukuka başvurma restlerinden sonra uygulamanın geleceği belirsizliğini koruyor. Bu günlerde Twitter, “test sürüşü” adını verdiğimiz bir özelliğini hayata geçiriyor. Test sürüşüne üye olan ve özellikle olmayan herkesin davet edildiğini söylenebilir. Bu sayede üye olmayan kullanıcıları da platform üzerinde aktif tutmak istiyor.

Twitter “Test Sürüşü” Nedir?

Twitter yönetiminin sıralı geliştirmeli hızlı bir şekilde işleme aldığı görülüyor. Bunun arkasında mevcut yönetimin değişme ihtimali yatıyor. Test sürüşü de bu özelliklerden biri. Twitter “Test Sürüşü” özelliği ile oturum açmadan Twitter’ın belirli özelliklerinden faydalanabilirsiniz. Yönetimin yaklaşımına göre, Twitter’dan gelişmeleri takip etmek isteyen her birey profil oluşturmak istemeyebilir. Yani kayıt olmadan da nasıl bir e-gazete okunabiliyorsa, Twitter da bu şekilde kullanılabilir. Bu sayede, Twitter daha fazla üye olan veya olmayan kullanıcıya sahip olmuş olur. Test sürüşü özelliğini kullananlar devamında gerçek bir profil oluşturarak, Twitter’ı diğer özelliklerinden de faydalanabilirler.

Kayıtlı kullanıcı olmasa da aktif kullanıcı sayısını bu şekilde artırmayı hedefleyen Twitter, sizler için de daha fazla kitleye hitap etmeyi sağlayabilir. Sizler de SMM panel kullanarak profillerinizi yönetebilir ve stratejilerinizi hayata geçirebilirsiniz. Kolay panel yönetimi üzerinden, Twitter’da kayıtlı olan veya olmayan bir çok aktif kullanıcıya erişebilirsiniz.

Twitter’ın hedeflediği kitle, oturumunu kapatmış veya hiç kayıt olmamış kullanıcılardır. Bir hesap açmadan da Tweetleri okumak, birçok kişi için hesap açma iştahı yaratabilir. Twitter, 2015 yılında 500 milyonun üzerinde bir kullanıcının hesapları olmadığı ya da açık olmadığı halde tweetlere bakmaya çalıştığını açıkladı. Bu veriye göre, hesap açmamış veya giriş yapmamış kitle hiç de azımsanamaz seviyede bulunuyor.

Twitter Gizli Kullanıcıları Cesaretlendirmek İstiyor

Twitter tarafından yapılan açıklamada; çok sayıda kullanıcı, tweet atmaktan çekiniyor ya da kendini gizleme ihtiyacı hissediyor. Onları harekete geçirmek için çeşitli yollar deneyen Twitter, yeni özellikle de bu konuda bir amacı benimsemiş. Test modunda; tweet/retweet, beğenme vb. işlemler yapılabilir olmayacak. Bu işlemler için kayıt olmanız gerekecek. Bunun yanı sıra, test modu ile en azından Twitter’da zaman geçirmeye ve hesap oluşturmak için cesaret kazanmaya başlayabilirsiniz. En azından Twitter’ın amacı bu yönde. Yeni yönetim öncesinde, mevcut yönetimin geliştirmiş olduğu özellikleri hızlı bir şekilde yürürlüğe koyması bekleniyor.

Twitter üzerinde yapılan yeni gelişmeler ile, yüksek takipçili ve yüksek etkileşimli hesaplar daha önemli hale gelecek. Bu hesapların profesyonel bir şekilde kullanılması onların büyümesine yardımcı olur. Bu açıdan, sosyal medya paneli kullanmak çok önemli bir hale geldi.

Sosyal medya bayilik paneli üzerinden işlemlerinizi yapabilir ve sosyal medyadaki gücünüzü artırabilirsiniz.

Kaynak: https://kurumedya.com/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir