Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Tulum’a giden Ebru Şallı, yeni yaşını da burada kutladı

Tulum’a giden Ebru Şallı, yeni yaşını da burada kutladı

Haberler Z Haberler Z -
0

Ebru Şallı, yeni yaşını tatilde kutladı. Bu yıl 44. yaş gününü kutlayan Şallı, tatil için gittiği Kapadokya’dan sonra soluğu yurt dışında almıştı .Los Angeles’a giden çift daha sonra oradan Miami’ye geçmişti. ABD tatilinden sonra tatile doymayan aşıklar rotalarını Meksika’ya çevirdi.

Şallı, 44. yaşına da Tulum’da kutladı. Eşi Uğur Akkuş ile tatilde denizin ve güneşin keyfini çıkaran eski manken, keyifli anlarını da sosyal medyadan paylaşmayı ihmal etmedi.

Pasta üflerken çekilen fotoğrafını da yayınlayan Şallı, bu paylaşımına, “Dileğimi diledim. Hepinize, güzel mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Uğur’uma çok çok teşekkür ederim bu muhteşem doğum günü için” notunu düştü.

Öte yandan Uğur Akkuş, eşi Ebru Şallı’ya Miami’de yaptığı jestle şaşırttı. Burada birkaç gün kalan çiftten iş insanı, eşine romantik bir jest yaptı.

Özel bir uçak kiralayan Akkuş, uçağın kuyruğuna İngilizce, “You are the most beautiful woman. I love you” (Ebru Şallı dünyanın en güzel kadınısın. Seni seviyorum) yazdı. Sürpriz karşısında bir hayli mutlu olan Ebru Şallı o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir