Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Şeyma Subaşı-Mohammed Alsaloussi’den kafa karıştıran poz!

Şeyma Subaşı-Mohammed Alsaloussi’den kafa karıştıran poz!

Haberler Z Haberler Z -
0

Olaylı ayrılıktan sonra Mohammed Alsaloussi ile aralarındaki buzları eriten Şeyma Subaşı, üç aydır süren Ibiza tatilinin ardından soluğu Türkiye’de almıştı. İkili, şimdilerde Bodrum’da deniz ve güneşin tadını çıkarıyor.

Ayrılık döneminde Instagram hesabı açan ve yaklaşık 150 bin takipçiye ulaşan Mısırlı iş insanı, ilk paylaşımında 31 yaşındaki sosyal medya fenomeni sevgilisine aşkını dile getirdi.

Alsaloussi, “Seni bulduğum için şanslıyım aşkım. Seninle dünyayı yeni bir şekilde deneyimlemeliyim. Bugün, yarın ve sonsuza dek birlikte sevgi dolu bir hayata. Seni seviyorum” şeklinde romantik bir paylaşıma imza attı.

Keyfinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen Mohammed Alsaloussi, sevgilisi ile birlikte verdiği pozları yayınladı ve kısa sürede 10 binden fazla beğeni aldı. Mısırlı iş insanının, Şeyma Subaşı’nın karnına elini koyduğu kare dikkat çekti. Söz konusu fotoğraf, ‘hamilelik’ söylentilerini yeniden gündeme getirdi.

Alsaloussi’nin takipçileri; “Yine mi hamile?” “Elini göbeğine koymuş, hamile mi acaba?”, “Şeyma hamile misin?” şeklinde yorumalar yazdı. İkili, konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

Haziran ayında ikinci kez anne olacağını duyuran Subaşı, kısa bir süre sonra yüksek stres nedeniyle bebeğini kaybetmişti. Fenomen üzücü haberi duyuralı sekiz hafta olmuştu.

 

Mohammed Alsaloussi, ayrılık sürecinde Sabah gazetesinden Sonat Bahar’a yaptığı açıklamada, “İlişkim bitti ve Şeyma ile ilişkinin bitmesini isteyen bendim. Medya, Şeyma’nın beni terk ettiğini, çünkü ona sahte takılar aldığımı, sahte bir yüzükle evlenme teklif ettiğimi yazdı. Hayır öyle olmadı, Şeyma’yla ilişkiyi bitiren bendim” demişti.

Şeyma’ya kredi kartı verdiğini ve harcamalarının hepsinin arkadaşına belgelediğini açıklayan Meedo, Şeyma Subaşı’nı sevdiğini, aksi halde bu kadar fedakarlıkta bulunmayacağını dile getirmişti. Subaşı’nın sosyal medyada her detayı yayınlamasını, insanlara gösterip, hayatını ortada yaşamasından rahatsız olduğunu açıklayan Meedo, “Bundan hiç hoşlanmadım” ifadelerini kullanmıştı.

Alsaloussi, “Şeyma’yı neden bıraktığım sorusunun cevabı uzun ve kolay verilebilecek bir cevap değil. İlişkimiz bir çok ayrı şeyden ötürü bitti. Bunlardan biri aramızdaki saygının bitmiş olmasıydı. Annem kasım ayında öldü. Şeyma’yla annem ölmeden kısa süre önce tanışmıştım. Aralıkta onunla yakınlaştım. İçimde büyük bir boşluk vardı; çünkü anneme çok yakındım. Onunla tanıştığımda, bana karşı çok iyiydi. İçimdeki boşluğu tamamladım” şeklinde konuşmuştu.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir