Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Mevsime Göre En Güzel Gelin Çiçeği Önerileri

Mevsime Göre En Güzel Gelin Çiçeği Önerileri

Haberler Z Haberler Z -
0

Rengarenk canlı çiçekler mi, yoksa soft renkli sade bir buket mi? Düğününe hangi gelin çiçeği ile unutulmaz bir giriş yapmak istersin? Birbirinden farklı renk alternatifleri, canlı ve kuru çiçek modelleri, fiyatları ve diğer birçok ayrıntı gelinlerin düğün buketi seçimlerini oldukça etkiliyor. İşte bu yüzden scenin için; her mevsimde ön plana çıkan ve gelinler tarafından en çok tercih edilen çiçekleri araştırdık. Gelinliğin ve düğün konsepti ile müthiş bir uyum yakalayacak olan bir düğün buketi oluşturmak için yazımızı okumaya devam edebilirsin.

En Çok Tercih Edilen Gelin Çiçekleri

Gelin buketi denildiği zaman akıllara her zaman klasik seçimler gelir. Alışkın olduğumuz klasik bir çiçek buketinin yanı sıra günümüz düğün modasında artık daha farklı seçimler ve çiçek kombinasyonlarını görebilmek mümkün. Gelinlik, gelin tacı hatta düğün masalarının aksesuarlarına kadar her bir ayrıntıda uyum sağlayacak bir düğün çiçeği tasarımı, artık gelinlerin en çok tercih ettiği modeller arasında yer almayı başarıyor.

Düğünün hangi mevsimde olursa olsun; mis gibi kokusuyla büyüleyen, canlılığı ile göz kamaştıran mevsim çiçekleri ile bir gelin buketi hazırlamaya var mısın? Eğer cevabın evet ise; senin için hazırlamış olduğumuz içeriğimizi okumaya devam edebilirsin.

İlkbahar Düğünleri İçin Gelin Çiçekleri

İlkbahar her zaman huzurun ve yeni başlangıçların bir temsilidir. Ağaçlar yeşermeye ve çiçekler o güzel yapraklarını açmaya başlar. Böyle güzel bir mevsimde gelin buketi için dilediğin çiçeği bulabilirsin. Nergis ile birlikte farklı ve güzel bir başlangıç yapabilirsin. Ya da zambak ve şakayıkla birlikte göz alıcı bir uyum yakalayabilmen de mümkün.

Frezya, lale ve orkide ise bu güzel mevsimin huzuruna yakışır diğer alternatifler arasında seni bekliyor. Canlı gelin çiçeği imkanıyla birlikte düğününle müthiş bir uyum yakalayabilirsin. Güzel bir bahar düğünü için tamamlayıcı olacak olan gelin buketin çoktan hazır!

Yaz Düğünleri İçin Gelin Çiçekleri

Düğün denildiğinde aklımıza hemen yaz mevsimi gelir. Kır düğünü, kumsal düğünü veya tekne düğünü.. Tüm düğün organizasyonlarını dilediğin bir şekilde planlayacağın yaz mevsiminde; kendisi gibi rengarenk çiçekleriyle, göz kamaştırıcı bir gelin buketi oluşturma imkanına sahipsin. Ayrıca gelin buketinde kullanacağın çiçeklerle birlikte oluşturacağın çiçek tacıyla ise kır düğünleri için unutulmaz bir uyum yakalayabilirsin.

Yaz mevsimi; çiçek konusunda da oldukça farklı çeşit ve renk alternatiflerini sana sunuyor. Manolya, karanfil, gül, lavanta ve tabi ki beyaz papatyalarla unutulmaz gelin buket kombinasyonu yaratabilirsin. Ayrıca adı gibi düğününe yaraşır olacak olan inci çiçeği de; beyaz renginin verdiği ambiyansla gelinliğinle oldukça iyi bir uyum yakalayabilir. Sarı renkten, pembe renge hatta mor renge kadar; birbirinden çeşitli çiçek alternatifleri yaz gelinlerini bekliyor.

Sonbahar Düğünleri İçin Gelin Çiçekleri

Güz mevsimi olan Sonbahar’da yapılan düğünlerde; dekorasyon ve konsept seçimi daha soft tonlardan oluşabiliyor. Gelinlik seçimine ve düğününde oluşturduğun konsepte uygun, soft renklerde seçtiğin yapay çiçek ayrıntısına; kuru yapraklar ve çiçek dallarını da ekleyerek farklı bir gelin buketi elde edebilirsin.

Canlı çiçekten vazgeçmem diyorsan da, seni Sonbahar mevsiminde de birbirinden güzel çiçekler bekliyor. Orkide, kasımpatı, hazeran, lakayık ve yasemin; Sonbahar mevsiminde düğün planlayacak olan gelinlerin en çok tercih ettiği çiçeklerin başında yer alıyor.

Kış Düğünleri İçin Gelin Çiçekleri

Yılın en güzel ve özel mevsimlerinden biri olan Kış mevsimi; düğünler için de farklı bir ambiyans yaratmayı en iyi şekilde başaran zamanlardan biri. Düğün fotoğraflarından, gelinlik seçimine kadar her anlamda diğer düğünlerden daha farklı bir atmosfer yaratabilirsin. Düğününün konseptinin değişmesiyle birlikte elbette gelin çiçeği seçimlerinde de değişimler oluyor.

Kış mevsimlerinde; daha çok kuru çiçekler kullanabilir ya da yine tercihini canlı çiçeklerden yana kullanabilirsin. Sümbül, kamelya, süsen ve kardelen çiçekleriyle oluşturacağın bir çiçek kombiniyle birlikte kış mevsiminin getirdiği sade şıklığı düğününe taşıyabilirsin.

İstanbul’un En İyi Düğün Salonları

Düğün salonu seçiminin en zorlayıcı süreçlerden biri olduğunu biliyoruz. Düğün konseptine en uyumlu olacak salonu bulabilmek için birçok alternatifi senin için hazırladık. Dilediğin mevsimde yapacağın düğüne uyum sağlayacak olan düğün salonları; geniş kapasiteleri, sunulan ikramları, uygun fiyatları ve şık ambiyanslarıyla birlikte düğün mekanları arasında en çok tercih edilen adreslerin başında yer almayı başarıyor. İstanbul düğün salonu fiyatları ve alternatifleri hakkında daha fazla bilgi almak istersen; DüğünYardımcısı.com’un özenle hazırladığı İstanbul Düğün Salonları kategorimizi ve yazımızı inceleyebilirsin.

Ankara’nın En İyi Kır Düğünü Mekanları

Yaz ve İlkbahar düğünlerinin vazgeçilmezleri arasında yer alan kır düğünleri için birbirinden farklı alternatifi Ankara kır düğünü mekanları arasında bulabilirsin. Eşsiz doğasının yanı sıra göl manzarası seyri de sunan mekanlar arasında kendi konseptine ve isteklerine en yakın mekana rahatlıkla ulaşabilirsin. Yemyeşil ormanların içinde huzur verici bir düğün organizasyonu imkanı sunan mekanlar; organizasyon imkanları, catering hizmetleri, kır düğünü konseptine uygun bir şekilde hazırlanacak olan dekorasyon ve aksesuar detaylarıyla birlikte düğününü adeta eşsiz kılacak. Ankara düğün salonu ve kır düğünü mekanları hakkında daha fazla bilgi almak için; Düğünyardımcısı.com’un hazırladığı özel listelere ve kategorilere ulaşabilirsin.

*

Senin için özenle hazırlamış olduğumuz yazımızın sonuna geldik. Hayallerindeki düğünün bir tamamlayıcı olacak olan gelin buketi için birbirinden güzel alternatifleri sıraladık. Düğününün mevsimine göre ve kendi zevkine en uygun çiçekleri seçerek farklı bir konsept hazırlayabilirsin. Gelinliğin ve diğer aksesuarlarınla müthiş bir uyum yakayalayacığına eminiz. Gelin çiçeği firmalarına ulaşmak istersen de; DüğünYardımcısı.com’un özenle hazırladığı kategoriye ulaşabilirsin.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir