Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Kaliteli Standartları Belgesi Veren En Kaliteli Firma

Kaliteli Standartları Belgesi Veren En Kaliteli Firma

Haberler Z Haberler Z -
0

 

İnsanlara birbirinden farklı konularda hizmetler sunmaya çalışan birçok firmanın en temelde ihtiyacı olan şey, üst düzey kuruluşlarca onaylanmalarıdır. Bu onaylama işlemi genellikle o firmalara bazı belgelerin verilmesi yoluyla gerçekleştirilir.

ISO belgesi bu konuda her zaman öne çıkan ve en çok bilinen belgeler arasındadır. Bu önemli belgeye sahip olan firmalar, ürettikleri ürünlerin bir ölçüde insanlar nezdinde güvenilirliğini kanıtlarlar. O firmadan hizmet alacak kişiler kendilerinden her zaman daha fazla şeklide emin olurlar.

İSO belgesi veren firmalar arasında, Özkan Danışmanlık firması daima kendisini öne çıkarıyor. Bu güzel ve kaliteli firmadan tüm ticari kapsamda faaliyette bulunan şirketler, gereksinim duydukları İSO belgesini sorunsuz alabiliyorlar. Birtakım prosedürler çerçevesinde ilgili işlemlerini rahatlıkla yerine getiriyorlar.

İSO 9001 Belgesi Veren Kuruluşlar

İSO 9001 belgesi veren firmalar arasında Özkan Danışmanlık firması her bir danışanını yeterince memnun edebiliyor. Çünkü çok karmaşık olmayan prosedürler çerçevesinde bazı işlemler sonrasında ilgili şirketler kolaylıkla bu önemli belgeyi tedarik edebiliyorlar.

Belgenin alınması süreçlerinde birtakım evrakların hazırlanmasına gereksinim oluyor. Bu danışmanlık firmasının uzman personelleri hazırlanacak evraklar neler bundan da görüşmeler esnasında bahsediyorlar.

Ardından ise danışan şirketin İSO belgesini alabilmelerine olanak tanıyorlar. İmza sirküsü, vergi levhası, oda sicil kaydı, ticaret sicil gazetesi ve faaliyet belgesi gibi evrakların tam eksiksiz hazırlanması bu aşamada yeterli oluyor.

Tüm evrakların hazırlanmalarına binaen bu danışmanlık firması devreye giriyor ve şirket adına kendisi inisiyatif alarak üst kuruluşlara belge talebinde bulunuyor. Sürecin en hızlı şekilde işleyebilmesi ve bir an önce neticelenebilmesi için elinden gelen çabaları gösteriyor.

Kısa süreler içerisinde, eğer denetimde ve incelemelerde bir sorun görünmüyorsa danışan şirket ihtiyacı olan İSO 9001 belgesini temin ediyor.

ISO Kalite Yönetim Belgesi Nereden Alınır?

Hizmetlerde kaliteyi gösteren belgelerden biri olan İSO 9001 belgesinin alınması konusunda sadece TSE kuruluşuna başvurulmasına gereksinim yoktur. Bunun için Türkak veya IAF – İAS yetkili onaylı kuruluşlara da başvuruda bulunulabilir.

Ancak ilgili süreçlerde herhangi bir sorun ortaya çıkmaması adına mutlaka konusunda uzmanlaşmış bir aracı danışmanlık kuruluşuyla hareket edilmelidir. Özkan Danışmanlık firmasının bu yönde tüm beklentilere oldukça güzel çözümler ürettiği görülüyor.

ISO Belgesi Kim Verir?

İSO belgesi, devlet bilgisi dahilinde yetkilendirilmiş bazı üst kuruluşlarca verilir. Türkiye’de Türkak, ilgili belgenin alınacağı önemli kuruluşlar arasındadır.

IAF akreditasyonuna sahip kuruluşlar aracılığıyla da yine ilgili belgeyi alabilme şansları vardır. Ancak süreçlerde bir aksilik ve sorun çıkmaması adına mutlaka aracı bir danışmanlık firmasının yardımlarıyla hareket edilmelidir.

ISO 9001 Belgesi Ne Kadar?

Birçok şirket tarafından en çok merak edilenler arasında, İSO 9001 belgesini temin etmek için ne kadar maliyet gerekli bu sıklıkla soruluyor. Bu durum görüşülen danışma firmasının hizmet prensiplerine göre birtakım değişkenlikler gösterebiliyor.

Özkanlar Danışmanlık firması nezdinde oldukça makul fiyatlar üzerinden ticari şirketler güzel destekler alabiliyorlar. Danışan şirketin niteliklerine göre bu konuda net fiyatlar ortaya çıkarılıyor.

ISO 9001 Başvuru

İSO 9001 belgesine başvuru için bu danışmanlık firmasıyla oldukça kolay şekilde görüşülebiliyor. GSM numarası veya mail adresi üzerinden bu aracı firmanın yetkilileriyle sorunsuz olarak irtibatlar kurulabiliyor. Ardından belgenin alınmasına yönelik ilgili sürece geçiş yapılıyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir