Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Enes Albayrak Kimdir?

Enes Albayrak Kimdir?

Haberler Z Haberler Z -
0

Doğunun muhteşem çocuğu ve hatta yeni neslin tabiri ile “doğunun güneşi”

Enes ALBAYRAK kendini üretime adayan gen bir girişimci ve aynı zamanda iş insanı. Her kesimden sürekli takdir toplayan, yorulmak bilmeyen çılgın bir mucit.

Yorulmak bilmeyen genç iş inanı hayatı kolaylaştırmaya yönelik icatları ile sürekli gündeme gelmektedir. Bizimde dikkatimizi icatları ile çekmeyi başardı ve kendisi ile kısa bir röportaj yapmak ve sizlere de tanıtmak istedik.

Dünya’nın en iyi diş hekimi, Karbon boyanın mucidi Enes Albayrak üretmek ve hayatı kolaylaştırmak için bir şeyler yapmaktan vaz geçmeyecek gibi gözüküyor.

Kısıtlı imkânlarla her geçen gün yeni bir yenilik ile karşımıza çıkan ALBAYRAK‘ın son keşfi “Duvara boya gibi uygulanan Güneş gibi evinizi ısıtan kızılötesi karbon boya”

Enes Albayrak’ a ait Erzurum da yenilenebilir enerji alanında hizmet veren “Doğu Solar Enerji” tarafından piyasaya sürülen yeni ürün.

Firmanın geliştirdiği boyar madde ile evinizin duvarlarına uygulanacak boyama ve bakır bağlantılar ile evinizde herhangi bir doğalgaz peteği, elektrikli ufo ve ısıtıcılar bulunmadan iç mekân boyanızın duvar kâğıdınızın veya iç mekân dekorasyonunuzun altında görüntü kirliliği oluşturmadan temiz estetik ve verimli bir ısınma sağlanmış olacağını belirtti.

Doğu Solar Enerji Firma yetkilisi Enes Albayrak, “Geliştirdiğimiz kızılötesi boya uygulaması ile evlerde tıpkı güneşten ısınmanın sağlandığı kızılötesi ısınlarla yayılımlı ve evinizde eşit ısınma sağlayarak ortamın sağlıklı ve güvenilir bir şekilde ısınmasını en uygun maliyetlerle sağlamış olur. Küf ve nem etkenine karşın kesin çözümdür. Yer kaplamaz ve görünmez olması da estetik ve tasarım için oldukça etkili bir avantajdır.

10 yıllar boyunca kullanabileceğiniz “solarkarbon” ısıtma sistemleri ile artık evinizde çevre dostu bir enerji ile ısınma sağlayarak geleceğimiz için karbon salınımını sıfırlamış olacaksınız.

İş insanı Enes Albayrak’ ın diğer yatırımları Doğu Solar Enerji firma sahibi, Holo Reklam, ozonoturk, denteal, veselsun  markalarının kurucusudur. 2022 yılında tescillenmiş “Dünya’nın en iyi diş hekimi” unvanının sahibidir.

Kaynak: https://www.SektorNews.com

 

 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir