Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Ege Bölgesi’nin ve Anadolu’nun En İyi İşverenleri™ listeleri 25 Temmuz’da açıklanacak!

Ege Bölgesi’nin ve Anadolu’nun En İyi İşverenleri™ listeleri 25 Temmuz’da açıklanacak!

Haberler Z Haberler Z -
0

 

Great Place To Work®’ün analiz ve değerlendirmeleri sonucunda Ege’nin En İyi İşverenleri™ ve Anadolu’nun En İyi İşverenleri™ listeleri 25 Temmuz 2023’te açıklanacak. Liste değerlendirmesine dahil olmak isteyen Ege ve Anadolu bölgesi merkezli şirketlerin 15 Mayıs 2023 tarihine kadar Great Place To Work® Sertifikası™ sürecine katılarak liste kriterlerini karşılıyor olması gerekiyor. 

 

Sahip olduğu verilerle bir işyerini harika hale getiren unsurların neler olduğunu ortaya koyan ve işyeri kültürü ile çalışan deneyimi konusunda global otorite kabul edilen Great Place To Work®, bölgesel En İyi İşveren™ listeleri olan Ege’nin En İyi İşverenleri™ ve Anadolu’nun En İyi İşverenleri™  listelerini 25 Temmuz’da açıklayacak. Liste değerlendirmesine dahil olmak isteyen Ege ve Anadolu bölgesi merkezli şirketlerin 15 Mayıs 2023 tarihine kadar Great Place To Work® Sertifikası™ sürecine katılarak liste kriterlerini karşılıyor olması gerekiyor.

 

Eyüp Toprak: “Çalışan deneyimi, geleceğin şirketlerinden biri olmak için en önemli yatırım”

İş dünyasındaki dönüşüme dikkat çeken Great Place To Work® Türkiye CEO’su Eyüp Toprak, “Great Place To Work® olarak yaklaşık 30 yıldır herkes için harika işyerleri oluşturma arzusundayız ve 2030 yılına kadar dünyadaki tüm şirketlerin yüksek güven kültürü yaşayan organizasyonlar olmasını hedefliyoruz. 2023 yılı, dünya ve Türkiye’de iş yapış şekillerinin ve iş modellerinin büyük dönüşüm yaşadığı bir yıl. Globalleşme ve hibrit veya uzaktan çalışma modelleriyle işverenler, yeni yetenekleri kuruma çekme ve mevcut yetenekleri elde tutma adına en zor dönemden geçiyorlar. Geleceğin iş yerlerini inşa etmek ve iş dünyasından global bir etki yaratmak isteyen organizasyonlar için insan unsuru ve çalışan deneyimi hiç olmadığı kadar önemli hale geldi. Harika işyeri olmak adına İNSAN’ı merkeze koymak gerekiyor. Daha fazla insanın hayatına pozitif anlamda dokunulmalı, çalışanlarımızın refahı yükseltilmeli, onların hayatları iyileştirilmeli ve işlerinden evlerine döndüklerinde aynı duyguları ailelerine taşımaları sağlanmalı. Great Place To Work® Sertifikası™, daha fazla çalışan bağlılığı sağlamak ve yeteneklerin organizasyona katılımı için global geçerliğe sahip bir tescil belgesi. Ege Bölgesi ve Anadolu’daki organizasyonların sertifika süreçlerine dahil olmaları, küresel bir işveren olmaları adına önemli” dedi.

 

Harika işyerleri, Great Place To Work® Sertifikası™ ile belgeleniyor

Great Place To Work®, farklı büyüklük ve sektörlerdeki organizasyonlara 30 yıldan fazla süredir mükemmel iş yeri olmaları ve kendilerini geliştirmeleri konusunda ölçmeler yaparak, araştırma ve danışmanlık hizmeti veriyor. Bu bağlamda Great Place To Work®, çalışanların mevcut işyerlerindeki deneyimine odaklanan Trust Index™ anketi ve Culture Audit™ for All metodolojisiyle organizasyonun herkes için harika bir iş yeri oluşturmadaki deneyimlerini ölçümlüyor, raporluyor ve yol haritaları çıkartıyor.

 

Great Place to Work® Hakkında

Great Place to Work® işyeri kültürü konusunda global otorite konumundadır. 1992’den bu yana gerçekleştirdiği 100 milyondan fazla çalışan anketinden elde ettiği engin bilgiler ile bir işyerini harika hale getiren şeyin ne olduğunu ortaya koymuştur: Güven. Great Place to Work® kuruluşlara kültürlerini ölçme ve tüm çalışanları için yüksek güvene dayalı iş deneyimi oluşturarak daha iyi iş sonuçları elde etme konularında destek olur. Emsalsiz kıyas verilerinden faydalanarak Great Place to Work® Certified™ listesi ve Fortune dergisinde yıllık olarak yayınlanan 100 Best Companies to Work For® ve World’s Best Workplaces™ listeleri de dahil olmak üzere ABD ve 60’tan fazla ülkedeki Best Workplaces™ listelerinde yer alacak şirketler belirlenir. Tüm faaliyetlerini, tüm kuruluşlara A Great Place to Work For All™ sertifikasyonuna hak kazanmaları için yardımcı olarak daha iyi bir dünya oluşturma misyonuna uygun olarak gerçekleştirir.

İlgili Yazılar