Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. AYNA MERKEZİ CEO’su VE “AYNALARIN FATİHİ” OLARAK BİLİNEN FATİH ARSLAN

AYNA MERKEZİ CEO’su VE “AYNALARIN FATİHİ” OLARAK BİLİNEN FATİH ARSLAN

Haberler Z Haberler Z -
0

Geçtiğimiz günlerde adından sıkça söz ettiren ayna tasarımcısı severek yaptığı çalışmalarla bir çok kişiyi büyüledi.

Bulunduğu yere derinlik katan şık aynaları her yere uyumla kullanabilen sanatçı Lüx BMW aracını kaplattırmak için dahi ayna kullandığını duymuştuk.

Sadece ayna üretimi yapmakla kalmayıp mobilya ve aksesuarlarla aynaları uyum içerisinde birleştiren farklı bakış açısına sahip gerçek bir sanatçı. Özellikle aynalardan oluşturduğu saatler zamanın ötesinde denilebilecek bir şıklık ve modernlikte. Öyle ki bu tasarımları fark eden ‘Temizlik Avcıları’ programından tanıdığımız Kadir Ezildi bu şık ve temiz görüntüye hayran kalıp kendi evini Ayna Merkezi’nin özel tasarımlarıyla döşettirdi. Sosyal medyada memnuniyetini ve hayranlığını dile getirmişti.

Fatih Arslan “ Normalde insanlar aynaları sadece kendi yansımalarını görmek için kullanıyorlardı fakat yeni yaptığımız tasarımlarla birlikte bu algının dışına çıkmak istiyoruz. İnsanlar aynaları mobilya ve bir çok aksesuar ile birleştirip hem evlerinde hem de mağazalarında, bu şıklığı ve ferahlığı yansıtabilecekler.”

Ayna Merkezi; duvar kaplama için özel aynalar, baklava ayna, konsol aynası, aynalı saat, aynalı mobilyalar, makyaj aynası gibi çok geniş bir ürün skalasına sahip. Müşterilerinden gelen özel isteklere göre yeni tasarımlar üretmeye devam ediyor. 30 yıldır müşterilerine hizmet veren Ayna Merkezi Fatih Arslan’ın aynalarla oluşturduğu ilüzyonlar ile başarılı projeler gerçekleştiriyor. Kaliteyi, hızlı ve yaratıcı tasarımcılarla taçlandırıyoruz sloganı ile kendinden emin adımlarla sektörde öncü bir marka olma yolunda hızla ilerliyor.

Instagram adresi: https://www.instagram.com/byfatiharslan/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir