Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Acun Ilıcalı, basın mensuplarına ‘fotoğraf’ ricasında bulundu

Acun Ilıcalı, basın mensuplarına ‘fotoğraf’ ricasında bulundu

Haberler Z Haberler Z -
0

Günün erken saatlerinde sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile birlikte İstinyePark’a gelen Acun Ilıcalı, kahvaltı yaptıktan sonra alışveriş turuna çıktı.

Bu sırada karşılaştıkları basın mensuplarının fotoğraf isteğini geri çevirmeyen TV8 kanalının sahibi, gazetecilere “Beni tek çekin” ricasında bulundu.

Muhabirlere “Kolay gelsin” diyen Ilıcalı, Altunkaya’nın yanına giderek, dünyaca ünlü mağazaların bulunduğu Markalar Sokağı’nda bir süre daha alışveriş yaptı.

Geçtiğimiz günlerde Hürriyet gazetesinden Orkun Ün’e röportaj veren Acun Ilıcalı, Çağla Altunkaya ile iki yıllık ilişkisi hakkında konuşmuştu.

Son iki yıldır çok mutlusunuz. Sebebi Çağla Altunkaya mı? 
“Öyleyim. Çağla’yla çok güzel bir ilişkimiz var. İki yılı devirdik. Çok üretken bir dönem geçiriyorum ve bunda Çağla ile yakaladığım huzurun önemli olduğunu düşünüyorum…”

” Ben kafa olarak 25 yaşımda kaldım. Belki annemleri kaybettiğim dönemi yaşıyorum hep. Çünkü çocukluğum, yani o dönemlerim çok mutlu geçti. Çağla da kafa olarak çok olgun. Bu sayede aramızdaki yaş farkını pozitife çeviriyoruz.”

Peki ya Çağla’dan öncesi? 
“İş hayatımdaki aşırı yoğunluk, özel hayatımda hep problem yarattı. Özel hayatta başarısızlıklar yaşadım. Ama bu sefer her şey çok güzel.”

2 Temmuz’da Instagram hesabından Altunkaya ile bir fotoğrafını paylaşan 52 yaşındaki televizyoncu, “Doğum günün kutlu olsun, nice mutlu senelerin olsun. Güzel kalbin bana mutluluk vermeye devam etsin” mesajını yazmıştı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir