Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Fatih Arslan Aynalar Hakkında Neler Söylüyor?

Fatih Arslan Aynalar Hakkında Neler Söylüyor?

Haberler Z Haberler Z -
0

Dekorasyon sektörünün göz bebeği niteliğindeki Ayna Merkezi’nin CEO’su Girişimci Fatih Arslan, sık sık aynalar hakkında yaptığı paylaşımlarla beğeni topluyor. Kişisel beklentiler doğrultusunda ayna tasarlamanın mümkün olduğu belirten genç iş adamı, zayıf görünmek isteyenler için bile özel bir efektin olduğunu sile getiriyor.

Gerçeği söyleme konusunda aynalardan dürüstlük beklenmemesi gerektiğini ancak iç mekanları güzelleştirmek adına yüksek beklentilerin her zaman karşılanabileceğini söylüyor. Bunun için doğru adreste olmak ve sıradan aynalar yerine, ortamlara derinlik katan modellerin tercih edilmesi gerektiğini vurguluyor.

Ayna trendleri her geçen gün hızla değişirken bu değişimde Ayna Merkezi’nin önemli etkisi oldukça büyük. Her çıkardığı ayna koleksiyonu ile adından söz ettiren Fatih Arslan, kişiye özel tasarımları ile de müşterilerinin daha çok mutlu olmalarına katkı sağlıyor.

Ayna Merkezi ile Ayna Şıklığı Her Yerde

İç mekanlarda abartılı aynalara yer vermenin ve duvardan duvara ayna kullanmanın doğru olmadığı sık sık uzmanlar tarafından dile getirilse de Fatih Arslan doğru ve etkili kullanıldığı sürece aynaların hayatın vazgeçilmez bir parçası olduğunu söylüyor. Bunu söylerken de dikkat çekici tasarımları ile savunduklarını birebir hayata geçirebiliyor.

Son derece zarif ve şık duran ayna modelleri bulunduğu her ortama farklı bir hava katarak, yaşam alanlarının daha da sevilir ve yaşanılası hale gelmesini sağlıyor. Bu başarısında 30 yıllık köklü bir geçmiş ve babasından kalan bilgi birikimlerinin önemi oldukça büyüktür.

Fatih Arslan’nın Basında Çıkan Haberleri;

https://byfatiharslan.com/basin-haberleri/

https://g.co/kgs/4akdPJ

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir