Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Ekonomi
  4. »
  5. MGRT Token Geliyor

MGRT Token Geliyor

Haberler Z Haberler Z -
0

MGRT Nedir?

MarketGrabber, yatırımcısına güven veren aynı zamanda blockchain ağında güvenliği güçlendirilmiş, güvenirliliği tam olan tokenlar için sürdürülebilir, gerçekçi ve gerekli bir platformdur.

COIN DEVELOPMENT CENTRE CONSULTANCY SERVICES Avrupa menşeli uluslararası yazılım çözümleri üreten şirketin kriptoya erişilebilirlik ve sürdürülebilirlik getirmeyi hedefleyen taze ve inovatif bir ekosistemdir. 7 güçlü protokol tarafından desteklenmektedir.

Mevcut çözümler aynı anda yalnızca bir sorunu çözmeyi teklif ederken, ekibin özel blok zincirine dayalı güvenilir, kullanışlı ve kullanımı basit bir sistem oluşturmaya hazır. Kolay kripto para ödemeleri entegrasyonunu, farklı tüm şirketleri, personelleri ve işletme varlıklarını, işi gerçekten verimli, şeffaf ve güvenilir hale getirecek bütün bir blok zinciri ekosistemine aktarmayı hedeflemektedir.

Nihai hedefi, finansal okur yazarlığı arttırmak ve geliştirmektir. Kripto dünyasına daha fazla kullanıcı kazandırmaktır ve bu nedenle görevi, düşük bütçelerle ve kullanılabilirliğe odaklanan yapılar geliştirmek ve küratörlüğünü yapmaktır. Blockchain ağlarında kullanılmak üzere üretilen MGRT merkeziyetsiz bir para birimi olarak kullanıma sunulmuştur. MGRT’in özel geliştirilmiş blok zinciri, ultra hızlı, maliyetsiz ve güvenli işlem kabiliyeti gibi özelliklerin kripto sektörüne şeffaf, yenilikçi ve güvenilir bir  sistemi kazandırılması amaçlanmaktadır.

MGRT içerisinde kendine özel blockchain teknolojilerine sahip özel bir kripto para sistemidir. 21 şubat 2022 de piyasaya sürülücektir 1 MGRT değeri  0.0015 USD dir . Geleceğe dönük yatırımları ile MGRT için planlamalar ve geliştirmeler devam etmektedir. MGRT /USDT işlem çifti 2022 yılı Mart ayında Panckeswap ,Üniswap  ve daha bir çok platform’da bir listelenmeye başlayacaktır.

Destek Bağlantıları

Resmi Web Sitesi: https://marketgrabber.io

Teknik Rapor       : https://marketgrabber.io

 

MarketGrabber Token (MGRT)

Project Information

Project Name: MGRT

Token Name: MarketGrabber Token (MGRT)

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir