Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Göztepeli futbolcu Alpaslan Öztürk isyan etti

Göztepeli futbolcu Alpaslan Öztürk isyan etti

Haberler Z Haberler Z -
0

Avrupa’da tüm ligler ertelenmişken Türkiye’de oynatılmaya zorlanması bir çok futbolcuya isyan bayrağı açtırmış durumda, Göztepeli yıldız futbolcu Alpaslan Öztürk ikiz cocukları ve hamile eşinin bu virüse maruz kalmasından korktuğunu eğer böyle bir şey olursa hakkını helal etmeyeceğini açıkladı.

Süper Lig ekiplerinden Göztepe’de forma giyen Alpaslan Öztürk, TFF’nin seyircisiz oynama kararına sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Süper Lig ekiplerinden Göztepe’de forma giyen Alpaslan Öztürk, Türkiye Futbol Federasyonu’nun ligleri ertelemeyerek seyircisiz oynama kararına sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

“HAKKIMI HELAL ETMEYECEĞİM”

26 yaşındaki futbolcu yaptığı paylaşımda, “Virüsün tehdit ettiği tüm ligler ertelenmişken hala karar bekliyoruz. Eğer herhangi bir idman, kamp, yolculuk ve maç sırasında ben bu virüsü kapar ve 3 yaşındaki ikizlerime ya da 4 aylık hamile eşime bulaştırırsam sebep olan hiçbir yetkiliye hakkımı helal etmeyeceğim.” dedi.

YILDIZ FUTBOLCULARDAN BÜYÜK TEPKİ

Süper Lig’de ve alt liglerde mücadele eden birçok futbolcu da sosyal medya hesaplarından ligler için erteleme kararı çıkmamasından dolayı büyük tepki gösterdi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir