Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Yataş Türkiye’nin En Teknolojik Yatak Markası Oldu

Yataş Türkiye’nin En Teknolojik Yatak Markası Oldu

Haberler Z Haberler Z -
0

 

Yataş Bedding, Türkiye’nin en teknolojik markalarını ödüllendiren Tech Brands Turkey’de tüketici oylarıyla en teknolojik “yatak” markası ödülüne layık görüldü.

 

Türkiye’nin yatakta kalite, konfor ve yenilikçi teknolojiler denince ilk akla gelen markası Yataş Bedding, Türkiye’nin en teknolojik “yatak” markası seçildi. Yataş Bedding, Türkiye’nin ilk ve tek teknoloji tabanlı ödül programı olan Tech Brands Turkey’de yatak kategorisinde Türkiye geneli yapılan görüşmeler sonucunda tüketici oylarıyla ödüle layık görüldü. 22 Şubat akşamı IF Performance Hall Beşiktaş’ta düzenlenen ödül töreninde, ödülü Yataş adına Yataş Bedding Pazarlama Direktörü Selmin Gündoğdu aldı.

 

Yataş’ın tüketicileri sürekli en iyi, yeni ve kaliteli ürünlerle buluşturmak için Ar-Ge ve inovasyona sürekli yatırım yaptığının altını çizen Yataş Bedding Pazarlama Direktörü Selmin Gündoğdu, şunları söyledi: “İyi ve sağlıklı bir uykunun ne kadar önemli olduğunun bilinciyle dünyadaki gelişmeleri yakından takip ediyor, global üreticilerle iş birliği yapıyor ve Ar-Ge laboratuvarımızda en yeni uyku teknolojilere sahip ürünleri geliştiriyoruz. Bu inovatif ürünlerle hem tüketicilerin ihtiyaçlarına yanıt veriyor hem de uyku sağlığına katkıda bulunuyoruz. Aldığımız bu önemli ödül de çabalarımızın karşılık bulduğunun bir göstergesi. Bizi bu ödüle layık gören tüm tüketicilerimize çok teşekkür ediyoruz.”

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir