Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Vidyodan’da online alışverişte ezberleri bozan kampanya! Canlı yayınlara özel yüzde 85’e varan indirim fırsatı!

Vidyodan’da online alışverişte ezberleri bozan kampanya! Canlı yayınlara özel yüzde 85’e varan indirim fırsatı!

Haberler Z Haberler Z -
0

 

Türkiye’nin ‘canlı yayınla satış’ın ilk temsilcisi olarak online alışverişte ezberleri bozan Vidyodan indirim kampanyalarıyla da tüketiciye fırsatlar sunuyor. Piyasadaki fiyat artışlarının aksine Vidyodan’ın başlattığı yeni kampanya dönemiyle her gün 20:00’de başlayan canlı yayınlarda yüzde 85’e varan dev indirimler var. Elektronikten kişisel bakım ürünlerine, giyimden mutfak gereçlerine kadar her kategoride sunulan stoklarla sınırlı indirimli ürünleri on binlerce kullanıcı satın almak için adeta zamanla yarışıyor.

 

Başka platformlarda olmayan indirimler

 

Vidyodan uygulaması sayesinde satıcıya anında soru sorup, ürün bilgilerine ulaşılabiliyor ve yayından ayrılmadan güvenli şekilde alışveriş yapılabiliyorBinlerce kişinin takip ettiği canlı yayınlar ile bir yandan eğlenceli anlara ve diyaloglara şahit olurken diğer yandan ihtiyaç duyulan ürünleri anında satın almak mümkün.

 

Vidyodan’ın yeni kampanya döneminde; her gün saat 20:00’de başlayan canlı yayınlar ile başka platformlarda görülmeyecek Türkiye’nin en yüksek indirimlerine tanık oluyor. Bu akşam 20:00’de yapılacak canlı yayında kişisel bakım ürünlerinde kaçırılmayacak fırsatlar var. Diadermine Micellar Yüz Yıkama Jeli 99 TL yerine 29 TL’ye, Diadermine Makyaj Temizleme Losyonu 68 TL yerine 39 TL’ye satışa sunulacak.

39 TL’ye elektrikli ısıtıcı satıldı

 

Geride kalan haftalarda hızlı ve şanslı kullanıcılar 149 TL’lik CVS Atrika elektrikli ısıtıcıyı 149 TL yerine 39 TL’ye, 50 gr Bepanthol el ve yüz kremini 140 TL yerine 25 TL’ye, Schafer Gri Stark Yanmaz 2 parçalı tava setini 300 TL yerine 129 TL’ye satın aldı. Vidyodan bir yandan istediğiniz ürünü canlı canlı görerek satın alma deneyimi sunarken bir yandan da ihtiyaç duyulan ürünlere 3-4 sene öncenin fiyatlarıyla ulaşma şansı veriyor.

 

Cuma günü çift kişilk yorgan ve 2 adet yastık 119 TL

 

18 Şubat Cuma günü saat 20’de başlayacak canlı yayınlarda ise rengarenk PinkPark Crop Triko Hırka 140 TL yerine 29 TL’ye, Louis Marie Antialerjik Çift Kişilik Yorgan ve 2 Yastık takımı 199 TL yerine 119 TL’ye, 6 Adet Keramika Servis Tabağı 209 TL yerine 99 TL’ye satılacak.

Vidyodan ile ürünleri canlı yayında görerek satıcıya soru yöneltip bilgi alınabiliyor, interaktif yayınlarla indirimleri yakalayarak yayından ayrılmadan güvenli şekilde alışveriş yapılabiliyor. Online alışverişte ‘görerek satın al’ dönemini başlatan Vidyodan uygulaması App Store ve Play Store’dan ücretsiz indirerek dev indirimlerle canlı yayında alışveriş deneyimini yaşamayı vadediyor.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir