Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Öfkeli anne, oğlunun grubunun yeni ‘Minions’ filmini izlemesini yasaklayan yerel sinemayı kınadı

Öfkeli anne, oğlunun grubunun yeni ‘Minions’ filmini izlemesini yasaklayan yerel sinemayı kınadı

Haberler Z Haberler Z -
0

Öfkeli bir anne, arkadaşı gömlek giydiği için oğlunun yeni ‘Minions’ filmini izlemesini yasaklayan yerel sinemasını kınadı .

52 yaşındaki Clare Harrison, Cumartesi günü 12 yaşındaki oğlu Charlie ve dört arkadaşını Universal Pictures’ın yeni filmi ‘ Minions: The Rise of Gru’yu izlemeye götürdü.

Erkeklerden sadece birinin gömlek giymesine rağmen, dört kişilik grubun tamamının Bath, Somerset’teki James Street West’teki ODEON Sineması’na girişi, TikTok trendinin büyük gruplar halinde görülmesinden sonra bazı sinemalar tarafından uygulanan kıyafet kuralının bir sonucu olarak reddedildi. erkekler filme takım elbiseyle katılırlar.

Kendilerine ‘centilmenler’ diyen gruplar, filmin baş kahramanı süper kötü adamı Felonius Gru’yu taklit ediyor.

Universal Pictures, Twitter’da “@Minions’a takım elbiseli olarak gelen herkese: sizi görüyoruz ve seviyoruz” yazarak #gentleminions trendini bile onayladı.

Bununla birlikte, bazı gruplar sinemalarda yıkıcı oldular – Channel Island of Guernsey’nin tek sineması filmin tüm gösterimlerini bile iptal etti.

Charlie gibi çocuklar sadece filmi izlemek istediler ama güvenlik tarafından uyarılmadan kapıdan geri çevrildiler.
Anne Clare, tüm deneyimi ‘tuhaf’ olarak nitelendirdi ve ODEON’un çocukları rahatsız etmeden ebeveynlere yasak hakkında bilgi vermesi gerektiğini ekledi.

Dedi ki: “Ben sadece çok gergindim. Gerçekten çok saçma. Onları sinemanın kapısına bıraktım ve Charlie onların kovulduklarını söyledikten kısa bir süre sonra beni aradı.
“İçeri girdiklerini ve birinin gömlekli olduğu için filmi izleyemeyeceklerinin söylendiğini açıkladı.

“Bu TikTok trendi hakkında hiçbir şey duymadım. Bana takım elbise giymek istediğini söylemişti. Sahibi olmadığı için yoktu – gerçi bir arkadaşı gömlek giyiyordu.

“Sadece aptalcaydı çünkü hiçbir uyarı yoktu. Sırtlarını örtecek bir işaret ya da web sitelerinde herhangi bir şey olduğunu düşünmenize rağmen hiçbir işaret yoktu.”

ODEON Bath, Cuma gecesi takım elbise giyen bir grup çocuğun bir görüntüyü bozmasının ardından yasağı uygulamaya koyduklarını söyledi.

Bir ebeveyn, çevrimiçi olarak gençlerin izleme sırasında ‘alkışladığını, sahte ağladığını ve küfür ettiğini’ iddia etti.

Ayrılmaları söylendikten sonra, Charlie ve arkadaşları arkadaşlarının gömleğini bir kazakla örtmeye çalıştılar, ancak personel ‘bir parça gömleğin asılı olduğunu’ görebildiği için yine reddedildi.
Clare şunları ekledi: “Erkekler sadece 11 ila 12 yaşlarındaydı. Onlara içeri girme şansı bile vermemek aptalca ve gereksizdi.

“Takım elbiseli olmayan bir grup yaşlı delikanlı ortaya çıktı ve güvenlik görevlileri, sorun çıkarırlarsa onları çıkaracakları konusunda onları uyardı.

“Bu yüzden, oğlumun sadece filmi görmek isteyen ve sorun çıkarmayan arkadaşı gibi gömlekli küçük çocuklara neden aynı şeyi söylemediklerine şaşırdım.

“Yıkıcı olsalardı ve kovulduklarını söylemek için beni arasalardı, aldırmazdım ama içeri girmelerine bile izin verilmezdi.”

Sinemaya döndükten sonra Clare müdürle konuştu.

Gidip oğlunun arkadaşına giymesi için bir tişört alacağını söylemesine rağmen personel, ‘şimdi yüzünü gördükleri’ için görüntülemeye katılmalarına izin vermeyeceklerini söyledi.

Ne yazık ki Charlie, sonuç olarak filmi izleyemedi – ama Clare personeli, ebeveynleri yasak hakkında bilgilendiren bir işaret koymaya ikna etmeyi başardı.

Ebeveynler o zamandan beri tabelanın resimlerini internette yayınladılar ve biri Facebook’ta şöyle yazdı: “En küçük oğlumun Bath’daki ODEON Sinemalarına gömlek ve kravat taktığı için girişi reddedildi.

“Sanırım çocukların paralarını otobüs biletine harcamasınlar diye web sitelerine satış noktasına koymayı hiç düşünmediler.

“Sinema için fazla zeki görünüyorsun??? 2022’ye hoş geldiniz.”

Benzer olaylar İngiltere genelinde bildirildi.

Bir ODEON sözcüsü olaya şöyle yanıt verdi: “Hafta sonu sinemalarımızda meydana gelen az sayıdaki olay nedeniyle bazı durumlarda erişimi kısıtlamak zorunda kaldık.”

Vue sinema zinciri, açılış hafta sonu boyunca “inanılmaz derecede popüler” olan filmi hala tüm müşterileri izlemeye davet ettiğini söyledi.
Minionlar film serisi, reforme edilmiş süper kötü adam ‘Gru’ ve onun sarı uşaklardan oluşan ordusunu takip ediyor ve 2010 yapımı Çılgın Hırsız filmiyle başladı.

En son film, Gru’nun kötü adam işine girmeye çalışan 11 yaşındaki bir çocuk olarak başlangıç ​​hikayesini anlatıyor.

 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir