Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Eğitim ve Öğrenci Koçluğu Eğitimine Katıl; İz Koçluk ile Profesyonel Koçluk Deneyimi

Eğitim ve Öğrenci Koçluğu Eğitimine Katıl; İz Koçluk ile Profesyonel Koçluk Deneyimi

Haberler Z Haberler Z -
0

Eğitim ve Öğrenci Koçluğu Eğitimi bireylere kendilerini keşfetme, hedeflerini belirleme ve bu hedeflere ulaşmak için gerekli adımları atmalarına yardımcı olmak için tasarlanmış bir süreç olarak tanımlanıyor. Ve Türkiye’nin ilk eğitim ve öğrenci koçu Elgiz Henden liderliğinde, öğrencilere, öğretmenlere ve ebeveynlere destek sağlamak amacıyla eğitim ve öğrenci koçluğu eğitimi veriliyor.

Türkiye’de ilk kez uygulanacak olan “Professional Coaching for Teen and Student” Eğitim ve Öğrenci Koçluğu eğitimi öğrenci ve eğitim koçu adaylarına koçluk yapabilme becerileri kazandırmayı hedefliyor. ACSTH seviyesinde akredite edilmiş ve toplamda 75 saat sürecek olan bu sertifika programı 5 Haziran 2023 günü başlıyor.

ICF temel yetkinliklerine dayanan eğitim ve öğrenci koçluğu programına katılım sağlayabilmek için İz Koçluk resmi web sitesine giriş yapabilirsiniz. Sitede gerekli başvuru ve bilgi süreçlerini bulabilirsiniz.

Elgiz Henden ile Eğitim ve Öğrenci Koçluğu Eğitimi

Öğrenci ve Eğitim Koçluğu eğitim ve sertifika programı Elgiz Henden önderliğinde gerçekleşiyor. Elgiz Henden Türkiye’deki İlk Eğitim ve Öğrenci Koçu ve eğitmeni olarak tanınıyor. Herhangi bir meslek grubu ayrımı yapılmaksızın, koçluk mesleğinde ilerlemek ACC unvanına sahip olarak mesleğin en iyilerinden biri olmak isteyen herkes için katılım imkanı veriliyor.

Siz de gençlerle çalışmanın inceliklerini öğrenerek bu yolda profesyonel bir şekilde ilerlemek istiyorsanız bu program tam size göre!

Daha önceki katılımcılarımız neler söylediler?

 

Güçlü bir öğrenci koçu olmak için yola çıkma ve yolda olma süreci oldu benim için.

Bu yolda bana verdiğiniz tüm destek için çok teşekkür ederim. Yolda olduğum sürede yollarımız kesiştiği için çok mutluyum

Rabia Pala /Harmoni Koçluk

 

Öğrenci koçu olmak isteyenlerin mutlaka almasını önerdiğim bir eğitim. Elgiz Henden’in ve İz koçluk’un bu konudaki derin tecrübesi ile koçluğa adım atmak büyük bir kazanım.

Herşey için teşekkürler. Harika bir tecrübe oldu. Temasta kalmak dileğiyle…

Deniz Güler Şahin

 

En kapsamlı en detaylı koçluk eğitimi diyebilirim. İyi ki varsınız, iyi ki sizi tanımışım bu yüzden de çok şanslı olduğumu düşünüyorum

Rakel Mitrani Karaoglan / Filma LTD. Şatış ve Pazarlama Direktörü

 

İz Koçluk’ta altığım Eğitim ve Öğrenci Koçluğu eğitimi hem bir anne hem de gazeteci olarak gençlere yaklaşımımı daha da geliştirmemi sağladı. Her yönden kapsayıcı olan bu eğitim sayesinde gençlere potansiyellerini keşfetmelerinde destek olacağımı bilmek heyecan veriyor. Kendine inanan ve güvenen çocuklara sahip anne babaların sayısı da artacak 🙂

Halime Sürek Kahveci/ Gazeteci

 

Bu eğitimi çok derin buldum. Hakikaten özellikle gençlere ve genç yetişkinlere erişebilmek ve onların potansiyellerini ortaya çıkarmak adına çok değerli. Yanı sıra çocukları ile baş edebilmek için ebeveynler için de çok olumlu sonuçlar doğuracağını düşünüyorum. Hem hizmet ettiği amacın ulviliği, hem de sağlıklı bir toplum için İz Koçluk nezdinde Elgiz ve Yeşim e çok teşekkür ederim.

Duygu Topaç / İlköğretim Matematik Öğretmeni

 

Eğitim ve Öğrenci Koçluğu Eğitim Programına kariyerine yeni adım atan gençlere destek olmak isteyenler için bir şans olduğunu düşünüyorum. Herşey için çok teşekkürler, iyi ki tanıştık, iyi ki bu yola sizinle birlikte çıkma fırsatını yakaladım.

Merve Sipkati Güngöroğlu/ Yetenek Yönetimi Yöneticisi, CEVA Logistics

0216 545 01 54

0543 224 57 25

[email protected]

#izkocluk

#elgizhenden

#eğitimkoçluğu

#eğitimveöğrencikoçluğu

#öğrencikoçluğu

#koçluksertifikası

#ICFonaylıeğitim

İlgili Yazılar