Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. Twitter’dan Clubhouse benzeri yeni özellik: Twitter Spaces

Twitter’dan Clubhouse benzeri yeni özellik: Twitter Spaces

Haberler Z Haberler Z -
0

Twitter, yeni özellikleri kullanıcılara sunmaya devam ediyor. Birkaç ay önce duyurulan Clubhouse benzeri “Twitter Spaces” isimli özellik kullanıcılar tarafından test edilmeye başlandı.

Dünyada milyonlarca kullanıcısı olan sosyal medya platformu Twitter, hem etkisini hem de kullanıcı sayısını her geçen gün daha da artırıyor. Bununla birlikte yeni özellikleri de kullanıcıların beğenisine sunuyor.

“Twitter Spaces” olarak isimlendirilen bu hizmet, kullanıcılara sesli sohbet imkanı sunuyor, insanlara son dönemlerin en çok konuşulan mobil uygulaması Clubhouse gibi bir deneyim sunuyor.

TWİTTER’A CLUBHOUSE ÖZELLİĞİ

WebTekno’nun haberine göre, beta sürüm olarak Android kullanıcılarının hizmetine sunulmaya başlandı. Twitter Spaces, kullanıcıların bir sohbet kanalına katılmalarına imkan tanıyor. Ancak kendi kanalını kurma işlevi, şu an aktifleştirilmedi.

Şirket, gerekli çalışmaların devam ettiğini, kısa bir süre sonra aktif edilecek bu özellik ile kullanıcıların kendi sohbet kanallarını oluşturup, bu kanallar üzerinde tam hakimiyete sahip olacağını ifade ediyor.

Twitter Spaces hizmetinin kararlı sürümlere ne zaman geleceği, şu an için netleşmedi ancak özelliğin Android’e gelmesi, Clubhouse’ın Android’deki gücünü doğrudan etkileyeceği düşünüldüğünden çok uzakta olmadığı biliniyor.

Neden BirGün?

Bağımsız bir gazete olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir gazeteciliği hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün BirGün’e Abone Ol.

BirGün; seninle güçlü, seninle özgür!

BirGün’e Destek Ol

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir