Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. SMS Onay Alma

SMS Onay Alma

Haberler Z Haberler Z -
0

İnternet sitelerinin neredeyse tamamı hizmet vermek için sitelerine üye olmayı şart koşuyor. Kişiler bu sebeple internet sitelerine üye olmak zorunda kalıyor. Üye olma işleminde, bir siteye telefon numaralarını verdiklerinde ise bu sitelerden sürekli reklam mesajı geliyor. Bu reklam mesajlarını görmek istemeyen kişiler son dönemlerde sanal numara alarak bu sıkıntıdan kurtuluyor. Tek kullanımlık numara satın alan kişiler sitelere bu numaralarla üyelik oluşturarak aktivasyon kodu alıyor ve bir daha bu sitelerden mesaj almıyor. Kaliteli ve güvenli bir sistemi oluşturan bu seçenek kişilerin üye oldukları sitelerle iletişim kurmak zorunda olmasına engel oluyor.

SMS Onayı Alınan Numaralar

İnternet sitesine bir kere üye olduktan sonra tekrar iletişim kurmak veya bu numaralardan mesaj almak istemiyorsanız Onay Al sitesinden tek kullanımlık numara alabilirsiniz. Sms onay işlemini kolay hale getiren bu sistemin tüm ayrıntılarını siteden öğrenebilirsiniz. İnternet ortamında kötü niyetli sitelerden korunmak için bu işlemden yararlanabilirsiniz. Siteye ulaşarak sanal numara alma işinin tüm detayları hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Mobil Onay Vermeyi Sağlayan Numaralar

Online ortamda bir siteye üye olmak için mobil onay vermek gerekiyor. Siteye ulaşarak mobil onay vereceğiniz tek kullanımlık numarayı seçebilirsiniz. Sitede dilediğiniz ülkeden dilediğiniz telefon numarasını alarak tüm üyelik işlemlerinizde kullanabilirsiniz. Onay Al sitesine giriş yaparak sanal telefon numarası alma konusuyla ilgili tüm detayları edinebilir, hizmet alabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir