Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. Dynabook, Satellite Pro C40 Serisini AMD Ryzen™ İşlemcili Modellerle Genişletiyor

Dynabook, Satellite Pro C40 Serisini AMD Ryzen™ İşlemcili Modellerle Genişletiyor

Haberler Z Haberler Z -
0

12 Mayıs 2022, İstanbul, Türkiye – Dynabook, Satellite Pro C40 serisine eklenen Radeon™ özellikli AMD Ryzen™ 5 ve 7 serisi işlemcilerle donatılmış modellerle bütçe dostu iş amaçlı dizüstü bilgisayar yelpazesini genişletti. Üretkenlik, bağlantı ve üstün güvenlik özelliklerini çarpıcı ve ince bir tasarımla birleştiren Satellite Pro C40D-B, uygun fiyatı ve istenilen her yerden gün boyu çalışabilmeye olanak tanıyan üstün performansıyla dikkatleri üzerine topluyor.

 

Hibrit çalışma için özel olarak tasarlandı

1,52 kg ağırlığı ve 18,9mm kompakt form faktörü ile kolayca taşınabilen ve sınıfının en ince modellerinden olan Satellite Pro C40D-B, ofiste, evde veya hareket halinde her türlü modern çalışma tarzına uygun bir ürün olarak öne çıkıyor.

 

Yeni cihaz, günlük iş kullanımına yönelik en son teknolojileri içeriyor. AMD’nin yüksek performanslı AMD Ryzen™ 5 5600U ve Ryzen™ 7 5800U işlemcileri, 32 GB’ye kadar hızlı DDR4 bellek destekleyen yapılandırılabilir iki yuva ve 512 GB’a kadar SSD depolama seçenekleri, cihazın en zorlu görevleri kolayca yerine getirirken her yerde iş sürekliliği sağlıyor. C40D-B, en iyi kullanıcı deneyimi ve üst düzey üretkenlik için ekstra büyük bir ClickPad ve hareketli kullanıcılar için 11,5 saate1 kadar varan mükemmel bir kullanım ömrü sağlayan pille donatıldı.

 

Üst düzey güvenlik

C40D-B, çalışan ve şirket verilerini nerede olursa olsun güvende tutmak için gerekli tüm veri ve cihaz koruma araçlarını sağlıyor. Cihazın üretici yazılımı tabanlı Güvenilir Platform Modülü (TPM) 2.0 sayesinde hassas bilgiler şifreleniyor ve kurcalanma riski ortadan kalkıyor. İstenmeyen erişimleri engelleyen kullanıcı ve yönetici parolası gibi özelliklerin yanı sıra isteğe bağlı parmak izi tarayıcısı (SecurePad) içeren cihaz, veri ihlallerine karşı ilk savunma hattını oluşturuyor. Ayrıca, isteğe bağlı Kensington kilit yuvası, fiziksel hırsızlıkları önlemeye yardımcı oluyor.

 

Üstün bağlantı özellikleri

Cihaz, bir dizi bağlantı seçeneği aracılığıyla kullanıcıların sorunsuz bağlantı ve iş birliği deneyiminin keyfini çıkarmasına olanak tanıyor. Cihazda, şarj, bağlantı ve görüntü işlevleri sağlayan bir adet USB Type-C bağlantı noktası, tam boyutlu bir adet HDMI bağlantı noktası, 2 adet USB Type-A 3.1 bağlantı noktası ve MicroSD kart okuyucu yuvası bulunuyor ve aksesuarların ve cihazların kolayca bağlanabilmesine olanak tanıyor.

 

WiFi 802.11 AC ve Bluetooth 5.0 yüksek hızlı bağlantı ve indirme hızları sağlarken, Gigabit LAN bağlantı noktası ofisteki ağ kaynaklarına hızlı erişim sağlıyor. C40D-B, farklı konumlarda bulunan müşteriler ve iş arkadaşlarıyla iletişimde kalmak isteyen kullanıcılara en uygun seçenekleri sunuyor. HD web kamerası, stereo hoparlörler ve yerleşik Cortana özellikli mikrofon, mükemmel kalitede görüntülü aramalar için zengin ses ve net görsellik sunuyor. Mikrofon/kulaklık girişi ile donatılan cihaz, kulaklık takma veya eşleştirme seçeneği sunuyor.

 

Şık tasarım ve kullanım kolaylığı

C40D-B, şık ve koyu mavi dış yüzeyiyle profesyonel ve çağdaş bir görünüme sahip. Parlama yapmayan 14 inç LCD FHD veya HD ekranı ve ince çerçevesiyle kullanıcılara canlı ve net bir görsel deneyim sunarak iş günü boyunca büyük rahatlık sağlıyor. Çekici tasarımının da ötesinde, potansiyel olarak zararlı bakterilerin üremesini %99,9’a kadar sınırlayan anti-bakteriyel bir kaplamaya sahip.

 

Dynabook Europe GmbH Başkanı Damian Jaume, “AMD işlemci teknolojisine sahip Satellite Pro C40D-B, müşterilerimize mümkün olan en iyi seçenekleri ve değeri sunduğumuzun bir göstergesi. Mevcut ürün yelpazemizi geliştirerek tüm işletmelerin güvenilir ve çok yönlü teknolojilere en uygun fiyatlarla erişmelerini sağlıyoruz” diyor.

 

Satellite Pro C40D-B modeli 2022 yılının Haziran ayından itibaren satışa sunulacak. Dynabook ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için: https://tr.dynabook.com/laptops/satellite-pro/

 

* Modele bağlıdır.

1 Mobile Mark™ 2018 ile ölçülmüştür. Mobile Mark, Business Applications Performance Corporation’ın ticari markasıdır.

2 Japanese Industrial Standards (Z 2801) ile test edilmiştir.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir