Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. Days Gone da PC’ye geliyor

Days Gone da PC’ye geliyor

Haberler Z Haberler Z -
0

Sony başkanı ve CEO’su Jim Ryan, PSVR2’nin ortaya çıktığı röportajda GQ’ya, 2019 PlayStation 4’e özel Sony Days Gone oyununu bu yılın sonlarında PC’ye getireceğini söyledi.

Oyunun geliştirici firması Bend Studio da haberi doğrulayarak, gelecekte daha fazla ayrıntı paylaşacaklarını açıkladı.

Oyun ilk çıktığı süreçte oyunseverlerin beklentilerini tam olarak karşılamamış olsa da oyuncu kitlesi edinmeyi başarmıştı.

RDR2 VE HORIZON ZERO DAWN

Sony Playstatiton, exclusive oyunlarını başka platformlara çıkarmamakla nam salmış olsa da bu durum Red Dead Redemption 2 ve Horizon Zero Dawn oyunlarıyla geride kalmış gibi görünüyor.

Ancak, neredeyse her oyunseverin beklentisi olan God of War gibi markaların başka platformlara çıkması yönünde bir gelişme yok.

Neden BirGün?

Bağımsız bir gazete olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir gazeteciliği hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün BirGün’e Abone Ol.

BirGün; seninle güçlü, seninle özgür!

BirGün’e Destek Ol

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir