Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. Aradığın Her Şey Bir Arada, ÇiçekSepeti Var Var’da!

Aradığın Her Şey Bir Arada, ÇiçekSepeti Var Var’da!

Haberler Z Haberler Z -
0

Türkiye’nin lider online alışveriş sitelerinden ÇiçekSepeti Var Var’da, bu yıl Kasım ayı alışveriş şöleni süper indirimler ve birçok üründe geçerli ücretsiz kargo avantajıyla 9-12 Kasım tarihleri arasında yaşanacak.

Elektronik, moda, ev&yaşam, kişisel bakım, parfüm, süpermarket&petshop gibi birçok farklı kategoride milyonlarca ürün yüzde 80’lere varan indirimlerle kendisi için alışveriş yapmak isteyen ÇiçekSepeti Var Var kullanıcılarını bekliyor. Onlarla farklı kategorilerdeki milyonlarca indirimli ürün https://www.ciceksepeti.com/ adresinde ve ÇiçekSepeti mobil uygulamasından satışa sunulacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen ÇiçekSepeti CCO’su Ceyhun Turan, 250’den fazla çalışan ve 5000’den fazla bayii ile bu büyük kampanya için hazır olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

‘’ÇiçekSepeti olarak son dönemde çiçek ve hediye kategorilerinin yanında ev&yaşam, kişisel bakım, elektronik, süpermarket, petshop gibi birçok kategorilerimizde satışlarımızı %200 den fazla oranda arttırdık. Karşılaştığımız bu yoğun ilgi karşısında çok mutluyuz. Gerçekleştirdiğimiz kampanyalarla kullanıcılarımızın zevklerine ve bütçelerine en uygun ürünleri onlarla buluşturmaya da devam edeceğiz. ‘’

ÇiçekSepeti.com hakkında

Türkiye’de e-ticaret sektörüne yeni bir bakış açısı getirmek, en hızlı ve kolay şekilde ürün gönderimi yapılabilmesini sağlamak hedefiyle 2006 yılında kurulan CicekSepeti.com, çiçek ve yenilebilir çiçek kategorilerinin yanı sıra bünyesine kattığı elektronik, ev&yaşam, kişisel bakım, kozmetik, moda, spor&outdoor, hobi, pet shop, takı&aksesuar ve süpermarket gibi farklı kategoriler altında milyonlarca ürünü müşterilerine bir arada sunuyor.

250’i aşkın çalışanı ve 5 bini aşan bayiden oluşan büyük bir ekiple operasyonlarını yürütmekte olan ÇiçekSepeti, bir teknoloji şirketi olarak her geçen gün gelişmeye ve online alışveriş deneyimini en iyi şekilde sunmak için çalışmaya devam ediyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir