Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Sergen Yalçın 5 değişiklik yaptı

Sergen Yalçın 5 değişiklik yaptı

Haberler Z Haberler Z -
0

Beşiktaş’ın İspanyol ekibi Atletico Madrid’den kadrosuna kattığı Francisco Montero, siyah-beyazlı formayla bu sezon ilk kez sahaya çıktı.

Geçen sezonu Beşiktaş’ta kiralık geçiren İspanyol futbolcu, 13’ü lig olmak üzere 17 karşılaşmada görev yapmıştı.

Vodafone Park 1281 gün sonra Şampiyonlar Ligi’ne ev sahipliği yaptı

Üç sezon sonra UEFA Şampiyonlar Ligi’ne yeniden katılan Beşiktaş, kapılarını 1281 gün sonra yeniden “Devler Ligi” için açtı.

En son 14 Mart 2018’de son 16 turunda Bayern Münih ile oynanan ve 3-1 kaybedilen rövanşta Şampiyonlar Ligi maçı oynayan Beşiktaş, 3 yıllık aranın ardından yeniden bir Alman ekibiyle Dolmabahçe’de karşı karşıya geldi.

Siyah-beyazlı ekip geçen sezon tek maç üzerinden oynanan Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda PAOK’la deplasmanda karşılaşmıştı.

Sergen Yalçın’ın ilk Şampiyonlar Ligi heyecanı

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, antrenörlük kariyerinin ilk Şampiyonlar Ligi maçına Borussia Dortmund karşısında çıktı.

Yalçın’ın yanı sıra Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Welinton, Cyle Larin de “Devler Ligi” arenasında ilk deneyimlerini yaşadı.

Maç öncesi dostluk yemeği

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ve yönetim imajbet kurulu üyeleri, karşılaşma öncesinde Borussia Dortmund Başkanı ile yemekte bir araya geldi.

Vodafone Park’ta yer alan White Pepper Restoran’da gerçekleştirilen yemekte Çebi, Borussia Dortmund Başkanı Hans-Joachim Watzke ile kulüp yetkililerini ve UEFA Delegesi Alojzije Supraha’yı ağırladı.

Çebi, yemeğin ardından misafirlerine günün anısına plaket takdim etti.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir