Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. “ROSIER, ‘KARTAL’ OLDUĞUNU BİLMİYOR”

“ROSIER, ‘KARTAL’ OLDUĞUNU BİLMİYOR”

Haberler Z Haberler Z -
0

“Rosier hızının, gücünün ve yeteneğinin farkında değil. Bir kartal düşünün, kümeste yaşıyor. Rosier böyle. Kartal olduğunu bilmiyor. Şenol Güneş’in tek derdi Rosier’e kartal olduğunu hatırlatmak…

İlk geldiğinde bu adamı göremezdiniz. Fotoğrafını çekemezdiniz. Çok hızlıydı. Gücünün farkında değildi.” “Ayrılık kamptan sonra netleşecek” Masuku ile yollarını ayıracağı söylendi ama hoca haklı mı? Söylediği doğruydu. İki maç oynadım. Şimdi Antalya’da kamp var, hazırlık maçları olacak. Sonra Türkiye Kupası ve Lig başlayacak. Bu süreçten sonra transfer dönemi totobo başlayacak. Bu süreçte hoca tüm değerlendirmelerden sonra bir karar verecek.

Saiss, Weghorst ve Masuaku’ya kim diyebilir Redmond, Dele Ali gibi isimler Şenol Güneş kazansın. Dele Alli’nin %30’u lig bitti. Dele Alli şu an iyi gidiyor. Şenol Güneş kendisiyle iyi bir iletişim kurduğunu söylüyor. Tabii ki baba-oğul ilişkisi diyemem.” “ZAJC mesajı doğru! Mesajı zamanında almak için çok çalışıyorlar” “Miha Zajc’ın Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda totobo giriş sona erdi ve oynamadılar. Beşiktaş’ın Zajc’ın menajeri ile görüşmesi doğaldı ve haber doğru. Fenerbahçe’de çok fazla orta saha oyuncusu var.

Çok az şans normal. Beşiktaş’ın da buna ihtiyacı var. Oyuncu takası büyük takımlar arasında görüşülebilir ama taraftar baskısı var. Taraftarlar sahaya bakar, bankaya değil. Beşiktaş’ın devre arasında Zajc’ı almaya çalıştığını duydum. Görüşmeler sezon totobo kayıt sonu içindi. Ama onu oynatmaya çalışıyorlardı. Bu resmi bir görüşme değil dolaylı bir görüşmeydi. Zajc’ın sözleşmesi devam ettiği için böyle oldu. Bu arada teknik direktör, Beşiktaş dışında Avrupa’nın başka yerlerinden bir olasılık olup olmadığını araştırıyor. ”

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir