Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Ronaldo’nun All Nassr’a Transferi Kesinleşirse Fenerbahçe Aboubakar’ı Tranfer Edecek

Ronaldo’nun All Nassr’a Transferi Kesinleşirse Fenerbahçe Aboubakar’ı Tranfer Edecek

Haberler Z Haberler Z -
0

Manchester United’dan ayrıldıktan sonra hiçbir kulübe imza atmayan Ronaldo’nun takımının neresi olacağı büyük merak konusu olmuş durumda. Suudi Arabistan kulübü Al Nassr’a transfer olacağı konuşulan yıldız oyuncunun önümüzdeki günlerde resmi imzayı atacağı iddia edildi. İspanyol basınında yer alan haberde, Ronaldo’nun Al Nassr kulübü yetkilileriyle görüştüğü ve her konuda anlaşma sağladığı ifade edildi. Bu anlaşmanın ardından Fenerbahçe yönetimi büyük mutluluk yaşadı…
Ronaldo’nu Suudi Arabistan kulübü Al Nassr’a transfer olması Fenerbahçe’nin önünü açacak. Forvet transferi konusunda Aboubakar ile ilgilenen sarı-lacivertliler, Ronaldo’nun Al Nassr’a ”Evet” demesinin ardından düğmeye bastı.

Arap ekibine imza atacağı yönünde haberler çıkan Ronaldo için, gazeteci Fabrizio Romano, Al Nassr’ın yıllık 200 milyon euro’yu bulan teklifi Ronaldo’nun kabul ettiğini duyurdu. Ronaldo’yu transfer etmek üzere olan Al Nassr, Aboubakar’ın gidişine izin verecek.

FENERBAHÇE’YE GELMEYİ ÇOK İSTİYOR

Aboubakar’ın yeniden üst düzey bir takımda oynama isteği, Ronaldo’nun da takıma katılmasıyla birleşince takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Fenerbahçe’nin çok istediği oyuncuların başında gelen Aboubakar, sarı-lacivertli kulübe gelip yeniden Türkiye’ye dönmeyi çok istiyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir