Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. FIS Gerede Kupası başladı

FIS Gerede Kupası başladı

Haberler Z Haberler Z -
0

Türkiye Kayak Federasyonu 2021 faaliyet programında yer alan Uluslararası Kayak Federasyonu (FIS) Gerede Kupası Bolu-Gerede’de yapılıyor.

ANKARA (Anayurt) – Türkiye Kayak Federasyonu 2021 faaliyet programında yer alan Uluslararası Kayak Federasyonu (FIS) Gerede Kupası Bolu-Gerede’de yapılıyor. Gerede’de bulunan Arkut Kayaklı Koşu Merkezinde organize edilecek ve 2 gün sürecek organizasyonu tüm hazırlıkları tamamlandı.

Bugün saat 10.00’da kadınlar 5km klasik yarışıyla başlayan organizasyonun FIS Teknik Delegesi Necati Kaplan, hafta sonu yağan kar ile birlikte pistin hazır hale geldiğini belirterek,” Yarışma Müdürümüz Haydar Çetinkaya ve ekibi ile birlikte Cuma gününden itibaren pist hazırlıklarına başladık. Cuma ve Cumartesi yağan kar sonrasında pistimiz yarışmalara son derece elverişli halde getirildi. Doğa ve kayaklı koşu cennetimiz olan Gerede Arkut’ta en güzel koşullarda  güzel bir organizasyon gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Gerede’de yapılacak bu yarış aynı zamanda şubat ayı içerisinde  Finlandiya’da düzenlenecek Gençler ve U-23 Dünya Şampiyonasına hazırlanan Milli  takımımız için önemli bir prova niteliği taşımakta.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir