Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Eski Hafif Siklet Şampiyonuna Silahlı Saldırı

Eski Hafif Siklet Şampiyonuna Silahlı Saldırı

Haberler Z Haberler Z -
0

2016 senesinde hafif siklette şampiyonluk alan Robet Easter Jr. Silahlı saldırıya uğradı. Hırsızlık amaçlı yapılan saldırının ardından ünlü boksör ameliyata alındı. Babasının yaptığı açıklamanın ardından Robert’ın durumunun iyi olduğu bilgisine ulaşıldı. Olay, Ohio Toledo’da meydana geldi.

Akşam sularında meydana gelen olayda önce Easter Jr. ve saldırganlar arasında tartışma çıktı. Robert’ın gaspa uğramasındaki ana sebep, üstünde taşıdığı değerli mücevherler oldu. 2 altın zincir ve elmas yüzükleri fark eden saldırganlar, Jr’dan üstündeki değerli eşyaları vermesini istedi. Bunu yapmayı reddeden Easter Jr. ve saldırganlar arasında tartışma çıktı. Piabet büyümeyen tartışmanın ardından arkasını dönüp uzaklaşmaya başlayan Robert Easter Jr. bu noktada kurşunların hedefi oldu. Jr. yürürken arkasından rastgele mermi sıkan saldırganın silahından çıkan mermilerden üçü Jr’ın vücuduna isabet etti.

 

Saldırı Sonrası Jr’ın Hayranlarını Üzen Tweet’i

Akşam 18.30’da gerçekleşen saldırının ardından eski şampiyon apar topar Cincinati’de bir hastaneye kaldırıldı. Ameliyata alınan Jr.’ın vücudundaki kurşunlar çıkartıldı. Babası tarafından WTOL 11’a verilen röportajda hayati tehlikesi bulunmadığı bilgisi verildi. Hayranlarına Twitter üstünden seslenen Jr. şu açıklamayı yaptı:

“Sevginize minnet duyuyorum, istirahat ediyorum arkadaşlar. Hepinize minnet duyuyorum. İyileşeceğim ve tamamen iyi durumda olacağım.”

Robert Easter Jr.’ın saldırıya uğramasının ardından üzülen ve paniğe kapılarak sosyal medyada konuyu gündeme getiren hayranları, atılan Tweet’le yatıştılar. Ardından gelen “Çok acı çekiyorum.” Tweeti ise hayranlarını ve Jr. severleri üzdü.

 

Robert Easter Jr. Kimdir?

2016 senesinde Uluslararası Boks Federasyonu’nun düzenlediği şampiyonada, hafif sıklet dalında şampiyon olan Robert Easter Jr. 2018 senesine kadar şampiyonluğu elinde tutmuştu. İlk profesyonel boks kariyeri 2012 senesinde başladı. Piabet giriş Richard Commey ile karşılaşmasında unvanını elde eden Robert, 12 turda Commey’i nakavt etmeyi başarmıştı.

2018 senesinde Mikey Garcia’ya yenildiğinde unvanını kaybeden boksörün maçı 11 round sürdü. Şampiyonluğu kaptıran Robert Easter Jr., bu durumu olgunlukla karşıladı ve rakibi hakkında şampiyonluğu hak ettiğini söyledi. 31 yaşındaki boksörün son Piabetbahisgvenilir.com maçı Ryan Martin ile 20 Şubat 2020’de gerçekleşti ve Jr. maçı kazandı. Bu galibiyetinden sonra tekrar maça çıkmadı.

 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir