Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Eksik Oyuncular Var

Eksik Oyuncular Var

Haberler Z Haberler Z -
0

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray’ın ve Portekiz milli takımının eski oyuncularından Portekizli Abel Xavier, Portekiz ile Türkiye arasındaki karşılaşmada Türk Milli Takımı’nı geçiş hücumlarıyla etkili olabileceğini söyledi.

Xavier, Türkiye’nin yarın deplasmanda Portekiz ile oynayacağı 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu yarı finali öncesinde AA muhabirinin sorularını yanıtladı.

Türk halkını ve Galatasaray taraftarlarını çok sevdiğini, asla unutamadığını ifade eden Xavier, yarın akşamki maçla ilgili şu değerlendirmeleri yaptı:

“İki duyguyu yaşayacağım bir maç olacak. Bu Dünya Kupası bizim yaşça büyük oyuncuların son Dünya Kupası olacağı için önemli. Teknik direktör Santos da bu nedenle Dünya Kupası’na katılmanın ne kadar önemli olduğunu söyledi. Ayrıca federasyon başkanının da görevdeki son senesi, o da Türkiye’yi eleyip bir sonraki tura geçmeyi çok önemli buluyor. Herkes maçın öneminin farkında. Portekiz’in önemli deneme bonusu eksikleri var. İki taraf için de çok zor bir karşılaşma. Ortada bir maç olarak görüyorum. Türkiye tarafından ise Türkiye’de oynamış bir oyuncu olarak Türk oyuncuların karakter yapısını biliyorum. Çok karakterli ve savaşçı oyuncular. Türk Milli Takımı çok kuvvetli bir mili takım, bazı sıkıntılı zamanlardan geçti ama sonra çok kuvvetli bir şekilde sıkıntılı günlerden çıktı. Portekiz ile Türkiye arasındaki maçın çok ortada bir maç olacağını düşünüyorum.”

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir