Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Bayern Münih – Lazio: Muhtemel 11

Bayern Münih – Lazio: Muhtemel 11

Haberler Z Haberler Z -
0

Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Bayern Münih, sahasında Lazio’yu konuk ediyor.

Allianz Arena’da oynanacak ve saat 23:00’te başlayacak mücadeleyi Rumen hakem Istvan Kovacs yönetecek. Bayern Münih – Lazio maçını beIN Sports canlı yayınlayacak.

Bilindiği gibi ilk maçı Bayern Münih deplasmanda 4-1 kazanmıştı.

İKİ TAKIMIN EKSİKLERİ

Bayern Münih’te Douglas Costa, Kouassi ve Tolisso sakatlıkları nedeniyle kadroda yok.

Lazio’da Lazzari eksik olan isim olurken Akpa-Akpro, Hoedt, Luis Alberto, Marusic ceza sınırındaki isimler

MAÇIN İDDAA YORUMU

SİNAN BAYRAM: Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Bayern Münih sahasında Lazio ile karşı karşıya gelecek. İlk maçta rakibini İtalya’da 4-1 mağlup eden Bayern Münih, adeta bu maçı formaliteye çevirdi. Bavyeralılar, final ve şampiyonluk için oldukça iddialılar ve kupayı tekrar kazanmak istiyorlar. Açıkçası eğer büyük sürprizler yaşanmazsa sonuna kadar da gidecek güce sahipler. Lazio ise oldukça keyifli bir takım ve bence Inzaghi yönetiminde çok iyi işler yapıyorlar. Açıkçası Bayern’e güçleri yetmese de oynadıkları keyifli futbol çok önemli. Almanya’da yine gollü bir maç izleyeceğimize inanıyorum. Üst seçimi ideal tercih olur. Oran arttırmak için 3,5 Üst ve ilk yarı 1,5 Üst tercihleri de değerlendirilebilir.

MUHTEMEL 11’LER

Bayern Münih
Neuer; Pavard, Süle, Alaba, Davies; Roca, Goretzka; Sané, Müller, Gnabry; Lewandowski

Lazio
Reina; Patric, Acerbi, Radu; Marusic, Milinkovic-Savic, Lucas Leiva, Luis Alberto, Lulic; Correa, Immobile

DİKKAT ÇEKEN İSTATİSTİKLER

– Avrupa kupalarında Lazio’yu ilk kez konuk etmeye hazırlanan Bayern, Şampiyonlar Ligi’nde Münih’i ilk kez ziyaret eden son 21 rakibine mağlup olmadı (20G 1B).

– İtalya temsilcileri, Bayern Münih’e konuk oldukları son dört Şampiyonlar Ligi maçını kaybetti.

– Bayern, Hansi Flick göreve geldikten sonra sahasında oynadığı altı Şampiyonlar Ligi maçını da kazandı ve bu karşılaşmalarda attığı 18 gole karşılık kalesinde sadece üç gol gördü.

– Deplasmanda oynadığı son 15 Şampiyonlar Ligi maçının sadece birini kazanabilen Lazio (5B 9M), tek galibiyetini Eylül 2003’te Beşiktaş karşısında almıştı (2-0).

– Şampiyon Kulüpler Kupası/Şampiyonlar Ligi tarihinde hiçbir takım ilk maçını sahasında 3+ farkla kaybettiği iki ayaklı eleme turunda yoluna devam edemedi (0/88).

– Lazio’nun Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı son 13 maçta da karşılıklı goller atılırken; bu süreç Kupa 1 tarihindeki en uzun seri konumunda.

– Jamal Musiala, ilk maçta Lazio filelerini havalandırarak Bayern Münih’in Şampiyon Kulüpler Kupası/Şampiyonlar Ligi tarihindeki en genç golcüsü olmuştu. Musiala, Bavyera ekibi adına üst üste iki karşılaşmada gol atan ikinci 20 yaş altı oyuncu olabilir (Mart 2016’da Kingsley Coman).

– Robert Lewandowski, Bayern formasıyla Şampiyonlar Ligi’nde çıktığı 31 iç saha maçında 33 gole doğrudan katkı sağladı (28 gol & 5 asist). Bavyera ekibi, bu turnuvada Polonyalı yıldızın fileleri havalandırdığı 21 iç saha karşılaşmasından da galip ayrıldı.

– Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam edebilmek için en az dört gole ihtiyacı olan Lazio, bunu deplasmanda en son Ekim 1999’da Maribor karşısında başarmıştı (4-0).

– Robert Lewandowski, Hansi Flick yönetiminde çıktığı 12 Şampiyonlar Ligi maçında 19 gole doğrudan katkı sağladı (14 gol & 5 asist) ve Bayern Münih bu karşılaşmaların tamamını kazandı. Polonyalı yıldız, turnuva tarihinde sadece Jürgen Klopp ile daha fazla golde pay sahibi olmuştu (17 gol & 6 asist).

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir