Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Sağlık
  4. »
  5. Piezzo Burun Estetiği Mersin

Piezzo Burun Estetiği Mersin

Haberler Z Haberler Z -
0

 Burun dokusuna zarar verilmeden milimetrik hesaplamalarla yapılan estetik çalışmalardan biri de Piezzo burun estetiğidir. Burnun yumuşak dokularına zarar verilmeden gerçekleşen operasyonda, dikkatli bir cerrahi teknik işlemi söz konusudur. Burun ameliyatı denilince son dönemde daha sık başvurulan estetik tedavi işlemlerinden biri olmayı başarıyor. Piezzo Burun estetiği Mersin ilinde de yaptırmak isteyenler olabilir. Haliyle Piezzo burun estetiği konusunda bazı endişeler yaşanmaktadır. Burun estetiğine geçmeden önce en önemli faktörlerden biri işi güvenli ve kaliteli şekilde yapacak uzman doktoru bulmak oluyor.

Piezzo Burun Estetiği İle Doğal Sonuçlara Ulaşın

Piezzo yöntemi, burun estetiğinde sık başvurulan bir tekniktir. Bu yöntemle kırılma yapılmadan, ultrasonik ses cihazlarından yardım alınarak operasyonun gerçekleşmesi daha memnun edici sonuçlar yaratmaktadır. Öyle ki Piezzo burun estetiğinden yararlananlar operasyon bittikten sonra son halinden fazlasıyla memnun kalıyor. Piezzo burun estetiği Mersin çalışmalarından yararlanacak olanlar, ameliyat sonrasında nasıl bir sürecin kendilerini beklediğini merak edebiliyor. Başarılı bir operasyon şekli olurken, ameliyat sonrasında çok hafif şekilde morluk veya şişkinlik görülebilir. Fakat bu durumun kalıcı olmadığını ve kısa süre içerisinde kalkacak olduğunu unutmayın. Piezzo burun estetiğinde başarılı olan Necmettin Tütüncü ile artık daha garantili ve doğal sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Necmettin Tütüncü Piezzo burun ameliyatı konusunda da kaliteli bir tedavi hizmeti sunmaktadır. Piezzo burun ameliyatı Mersin randevu alarak muayene ve daha sonrasında ameliyatın yapılmasını sağlayabilirsiniz.

Kaynak:https://necmettintutuncu.com/piezo-burun-estetigi/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir