Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Magazin
  4. »
  5. Hem kendini hem de sevdiklerini mutlu edecek hediye kutuları

Hem kendini hem de sevdiklerini mutlu edecek hediye kutuları

Haberler Z Haberler Z -
0

Türkiye’nin en büyük kişiselleştirilmiş hediye platformu Sosyopix, kullanıcılarına  “iyi ki” dedirten hediye alternatifleri sunmayı sürdürüyor. Sürprizlerle dolu hediye kutuları, hem kendini hem de sevdiklerini mutlu etmek isteyenlerin vazgeçilmezi olacak.

Fotoğraf baskı ürünleri ile 2015’te faaliyetlerine başlayan Türkiye’nin en büyük kişiselleştirilmiş hediye platformu Sosyopix, bugün; fotoğraf baskıları, deri ürünler, hediye kutuları, albümler, kanvas tablolar, magnetler, çiçek, lezzetli hediyeler, duvar dekorasyonu kategorilerinde “iyi ki” dedirten kişiselleştirilebilir ürünler hazırlıyor. 

Sosyopix Flowers ile taze mevsim çiçeklerini, özel çiçek kutularında kullanıcılarına sunan marka, kısa süre önce sunduğu Sosyopix Bakery ile de kullanıcılarını lezzetli bir yolculuğa çıkarmıştı.

Mutluluk dolu hediye kutuları

Hem kendini hem de sevdiklerini özel hissettirmek isteyenler için tasarlanan hediye kutuları Sosyopix tarafından özenle hazırlanıyor. Kişiselleştirilebilen hediyelerle fotoğraflı hediyelerin verdiği mutluluk ve keyfi tek kutuya sığdıran Sosyopix, 45 farklı hediye kutusuyla her zevke uygun, özelleştirilebilir hediye alternatifleri sunuyor.

Her yudumda seni ve sevgini hatırlatacak “İyi ki Varsın Hediye Kutusu”ndan, fotoğraflı ahşap çerçevesiyle romantik bir ortam yaratmak isteyenlere özel “Kalp Kalbe Hediye Kutusu”na dek tümü incelikli düşünülmüş hediye kutuları mutluluk saçıyor.

Ürün çeşitliliğini genişletmeyi sürdüren Sosyopix, hediye kutuları kategorisine eklediği; Kahve Dolu, Doğum Günü, Nostaljik, Hello Sunshine, Motivasyon, Meditasyon ve Yeni İş Hediye Kutusu gibi birbirinden özel konsept hediye kutularıyla mutluluk vermeye devam edecek. 

Sosyopix, kişiye özel hazırlanabilen hediye kutularını aynı zamanda şirketlere de kurumsal hediye seçenekleri olarak sunuyor.

İstanbul içi aynı gün teslimat 

Aynı gün teslimat ile sevdiklerine ve kendine hediyeni saatler içinde ulaştıran Sosyopix, 12.00’den önce verilen İstanbul içi siparişlerini saat 20.00’ye kadar teslim ediyor. Sosyopix, kullanıcılarına %100 mutluluk garantisi veriyor ve detayları özenle düşünülmüş tüm ürünlerini el işçiliği ile hazırlıyor. 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir