Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Magazin
  4. »
  5. Dünya Plastik Endüstrisi 30. Kez Plast Eurasia’da Bir Araya Geliyor

Dünya Plastik Endüstrisi 30. Kez Plast Eurasia’da Bir Araya Geliyor

Haberler Z Haberler Z -
0

Pandemi sürecinde yaşanan birçok sıkıntı ve krizin yanında yüz yüze fuarların ve etkinliklerin de gerçekleşemediğini belirten Plastik Sanayicileri Federasyonu (PLASFED) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Karadeniz: “Sektörümüzü, dünya plastik endüstrisi ile tekrar bir araya getirecek olan Plast Eurasia fuarı bizi ilk günkü gibi heyecanlandırıyor” dedi.

 

 

Plast Eurasia İstanbul Fuarı, Sektörümüz Adına Ülkemizin En Büyük Gurur Kaynağıdır

 

Plast Eurasia İstanbul Fuarı’nın Türk plastik sektörünü uluslararası platformda en iyi şekilde temsil ettiğini söyleyen Ömer Karadeniz, “Öncelikle bu güzel organizasyonu yıllardır başarıyla sürdüren TÜYAP Fuarcılık’a en kalbi duygularımla şükranlarımızı sunuyorum. Aradan geçen 30 seneye baktığımızda, ilk günden bu zamana kadar sadece yerli üretici ve misafirleri değil aynı zamanda birçok uluslararası üretici ve misafirleri ağırlayan, plastik sektörünü uluslararası arenada bir araya getiren, üretim ve ihracata yön veren, ülke ekonomisinin gelişimine katkı sağlayan Plast Eurasia İstanbul Fuarı, sektörümüz adına ülkemizin en büyük gurur kaynağıdır” dedi.

 

 

Sanal Fuarlar Fiziki Fuarların Yerini Tutamadı

 

Pandemi sürecinin hem iş hem de normal hayata kısıtlamalar getirdiğini belirten Ömer Karadeniz, “Fiziki fuarlardan o kadar uzak kaldık ki, alternatif çözümler üretmek adına sanal fuarlara yöneldik. Her ne kadar teknoloji vasıtasıyla bu eksikliği gidermeye çalışsak da sanal fuarlar asla fiziki fuarların yerini tutamadı. Teknolojik gelişmeleri ne kadar takip etsek ve adapte de olsak, sektörümüz için eşi benzeri olmayan ve adeta uluslararası platformda gurur kaynağımız olan Plast Eurasia İstanbul Fuarı’nın eksikliğini geçen sene fazlasıyla hissettik” dedi.

 

 

Plast Eurasia İstanbul, Ülkemiz Plastik Sanayisinin Gelişimine ve Büyümesine Önemli Katkılar Sağlamaya Devam Edecek

 

1 – 4 Aralık 2021 tarihlerinde düzenlenecek olan Plast Eurasia Fuarının, Avrupa’nın en büyük plastik endüstri fuarlarından biri olduğuna vurgu yapan Ömer Karadeniz, “Plast Eurasia İstanbul, sektörü yeniden bir araya getirerek ülkemiz plastik sanayisinin gelişimine ve büyümesine önemli katkılar sağlamaya devam edecektir. Bu güzel etkinlikte geniş bir katılımcı profilinin de yer alacak olması ve ürünlerini sergilemesi, plastik sektörünü uluslararası vitrinde yine ön plana çıkaracak ve ülkemizin imajını üst seviyelere taşıyacaktır” dedi.  

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir