Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Magazin
  4. »
  5. Dinleyicinin Soluğunu Kesen Bir Şarkı “Mucize” Kuvars ile Sizlerle

Dinleyicinin Soluğunu Kesen Bir Şarkı “Mucize” Kuvars ile Sizlerle

Haberler Z Haberler Z -
0

Burak Canözer tarafından 2009 yılının sonlarına doğru kurulan Kuvars, kendine has tarzı içerisinde Türk Sanat Müziğinden Rock müziğe, Özgün müzikten Pop müziğe kadar geniş yelpazede müzikal öğeler de barındırıyor.

Grubun üyeleri detaylı olarak aşağıda görülebilir.

Burak Canözer: Grubun pek çok şarkısının bestecisi ve söz yazarı olan gitarist Burak Canözer, Knighterrant ve Almora gibi heavy metal gruplarıyla uzun yıllar çalışmış, 3 solo enstrümantal albüm yayınlamış, tanınmamış müzisyenleri tanıtmayı amaçlayan Saklı Kalmış Müzisyenler projelerini hayata geçirmiş, birçok sanatçıya aranjör olarak destek olmuş, Fingerstyle Gitar konusunda eğitimler vermiş bir müzisyendir.

Ceren Demir: 1996 yılında Muğla’da doğdu. Ortaokul yıllarında gitar çalarak şarkı söylemeye başladı. Lise yıllarında okul korosunda koristlik yaptı. Saklı Kalmış Müzisyenler Projelerinde de yer alan Ceren bir süredir dahil olduğu Kuvars’ta vokalist olarak yer almaktadır.

Tayfun Yılmaz: 1983 yılında İstanbul’da doğdu. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’ndeki öğrencilik yılları sırasında Müzik Kulübünde faaliyet gösterdi. Birçok cover grubunda gitar ve bas gitar çaldı. Tayfun Kuvars’ta gitarıyla yer almaktadır.

Emre Öğütgen: 14 yaşında elektro gitar ile müziğe adım attı. Üniversite yıllarında çeşitli gruplarda Rock ve heavy metal tarzında çalışmalarda bulundu. 2009’da Kuvars’a bas gitarist olarak katıldı.

Arda Ünlüsoy: 1985 yılında İstanbul’da doğan Arda Ünlüsoy müzik hayatına piyano ile başladı. İlerleyen yıllarda vurmalı çalgılara olan ilgisini fark etti ve bateri çalmaya başladı. Liseler arası müzik yarışmalarında çeşitli ödüller kazandı. Arda Kuvars’ta bateri ve cajon ile yer almaktadır.
Gruba sahnede renk saz olarak genellikle flüt ve keman eşlik etmekte.

Kuvars ilk albümünü yayınladıktan sonra bir çok konser vermiş, iki albümde toplam dört adet video klip yayınlamıştır. İlk albüme ait klipleri aşağıdaki ilk üç linkten, grubun katıldığı etkinlikleri içeren kapsamlı tanıtım videosunu son linkten izleyebilirsiniz.

Grubun yeni albümünde, ilk albümden de zengin bir enstrüman dağılımı mevcut. Klasik kemençeden yan flüte, kemandan klarnete kadar birçok farklı enstrüman kullanılması müzikal açıdan dinleyicilere çeşitlilik sunuyor.

Grup ikinci albümdeki ilk klibini de albüme adını veren Mucize isimli parçasına çekti.


Sosyal Medya’da Kuvars:

Facebook: https://www.facebook.com/grupkuvars/

İnstagram: https://instagram.com/kuvarsmuzik

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir