Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Zade Vital’den Annelere Sağlıklı Bir Cilt Hediyesi

Zade Vital’den Annelere Sağlıklı Bir Cilt Hediyesi

Haberler Z Haberler Z -
0

Bu yıl Anneler Günü’nde annelerine “doğal güzellik” hediye etmek isteyen sağlıklı yaşam tutkunları, tercihini Zade Vital’in bütünsel sağlığı destekleyen doğal yağları, vitamin takviyeleri ve Marine Kollajen’den yana kullanıyor. Soğuk sıkım yöntemiyle doğal olarak elde edilen Zade Vital Hindistan cevizi yağı, sağlıkla ışıldayan bir cilde destek oluyor. Zenginleştirilmiş formülüyle Zade Vital Çinko Plus hücresel bağışıklığı artırarak antioksidan etki gösteriyor. Deniz kaynaklı Marine Kollajen ise yaş almanın etkisiyle ciltte azalan kolajen miktarına karşı tercih ediliyor.

 

GÜZEL YAŞ ALMANIN SIRRI MARINE KOLLAJEN

Çevresel hasarlarla ve yaşla birlikte ciltteki kollajen miktarı azalıyor. Cilt daha kuru, esnek olmayan, matlık ve kırışıklıkların oluşmaya başladığı bir sürece giriyor. Zade Vital balık kaynaklı Marine Kollajen, cildin temel yapısını oluşturan Tip 1 kollajeni daha fazla içeriyor. Ayrıca, cildi içerden destekleyen içerikleri “Sinerjik Sekizli” ile zamanla azalan ve yapısı bozulan kollajeni yerine koymaya yardımcı oluyor. Elastin, hyaluronik asit, üzüm çekirdeği ekstresi, kavundan elde edilen süperoksit dismutaz, çinko, biotin ve C vitamininin etkisiyle cilt sağlığının korunmasında çok yönlü bir destek sağlıyor. Etkinlikleri klinik olarak kanıtlanmış patentli içeriklerden oluşan Zade Vital Marine Kollajen, zengin form seçeneği ile farklı yaş gruplarına hitap ediyor.

 

HÜCRESEL BAĞIŞIKLIĞA DESTEK ÇİNKO PLUS

Vücutta, başlıca metabolik reaksiyonların gerçekleşmesi ve vücut fonksiyonlarının yürütülmesinde önemli rol oynayan minerallerin başında çinko geliyor. Çinko, bir çok enzim sisteminin parçası olarak görev yaparken, kimyasal reaksiyonların gerçekleştirilmesinde rol oynuyor.

 

Zade Vital’in güçlendirilmiş, yepyeni formülü Çinko Plus, çinko, bakır ve selenyumun ideal kombinasyonunu sunuyor. Güçlendirilmiş formülün patentli hammaddesi L-OptiZinc®; diğer çinko formlarına göre daha yüksek emilim, biyoyararlanım ve daha yüksek antioksidan etkinlik   sağlıyor. Diğer çinko tuz formlarından çok daha etkili olan kompleks, hücresel bağışıklığı artırarak, bağışıklık sisteminin fonksiyonlarına katkıda bulunuyor, hormonal sağlık ve üreme sağlığına destek oluyor.

 

CİLT BARİYERİNİN KORUNMASI İÇİN HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI

Annelerin el, saç ve vücut yağında tercihi Soğuk Sıkım Hindistan cevizi yağı oluyor. Hindistan cevizi yağının topikal uygulanmasında cilt bariyerini   desteklediği biliniyor. Cilt sağlığı için önemli içeriklerden biri olan, E vitamini yönünden oldukça zengin Hindistan cevizi yağı yüz harici tüm vücut bakımı için uygunken, düzenli kullanımında cildi besleyerek çatlak ve pullanma gibi sorunların giderilmesini destekliyor. Hindistan cevizi yağı, yapısında bulunan laurik asit sayesinde saç gövdesine ulaşarak, yıpranmış saç uçlarına bakım yapabiliyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir