Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Yalıkavak Marina, dünya markaları arasından bu kez de Bagatelle Bodrum’u Türkiye’de ilk kez açtı.

Yalıkavak Marina, dünya markaları arasından bu kez de Bagatelle Bodrum’u Türkiye’de ilk kez açtı.

Haberler Z Haberler Z -
0

Eşsiz bir eğlence deneyimi ile dünyaca ünlü Bagatelle Restaurant ve Beach Club, Bodrum’da dünyanın en iyi süper yat marinası olan Yalıkavak Marina’da ilk restoranını açtı. Bagatelle Bodrum, Türkiye’de benzersiz bir Fransız festival ve eğlence deneyimi yaratan ve yaşam sevincini Bohem ruhuyla birleştiren ilk konsept olmanın heyecanını yaşıyor.

 

Sofistike lüks restoran ve plaj kulüplerinin New York doğumlu Fransız misafirperverliği markası olan Bagatelle, temel değerlerini Güney Fransa’nın şenlikli ruhunu, cömert mutfağını ve samimi atmosferini kutlamaktan oluşturuyor.

 

Bagatelle Bodrum, misafirlerini Temmuz 2. haftası itibariyle de Beach Club’a öğle yemekleri için sabırsızlıkla bekliyor. Şenlikli bir festival sahil konsepti yaratan Bagatelle Bodrum, açılışını kutlamak için DJ’lerinin neşe dolu müzik performansları ile 12-14 Temmuz tarihleri arasında Bodrum’da St. Tropez günlerine de ev sahipliği yapıyor.

 

Yalıkavak Marina dünyanın önde gelen markalarını Türkiye’ye getirmeye devam ediyor. Bagatelle Group’un Türkiye’deki ilk konsepti olan Bagatelle Bodrum’u Yalıkavak Marina açtı. Yalıkavak Marina bu seçkin projesi ile marina turizmine olan katkısına ve büyük yatırımlarına da devam ediyor. Bagatelle Restoranları ve Beach Club’ları en şık destinasyonları ile bilinirken, Yalıkavak Marina’da konumlanan yeri göz kamaştırıcı lezzetler ve bitmeyen eğlencesiyle benzersiz bir serüvene hazırlanıyor. Bagatelle Bodrum, neşeli ortamıyla, otantik ve unutulmaz anlar biriktirebileceğiniz olağanüstü bir deneyim fırsatı sunuyor.

 

New York’dan dünyaya yayılan ikonik restoran, brunch, öğle yemekleri ve aksam yemekleri için keyifli bir atmosfer oluşturuyor. Konuklarını aile ve arkadaşları ile paylaşımlı bir yemek şölenine davet ediyor. Bagatelle, hayatın zevklerinin peşinde epikürcü bir felsefeye adanıyor. Bu yaşam tarzını ve benzersiz deneyimlerini tatmak isteyen herkese kapılarını açtı.

 

Bagatelle Global Kurumsal Executive Şefi Rocco Seminara liderliğindeki olağanüstü yönetici şeflerden oluşan ekibin amacı; Fransız Rivierası’nın cömertliğini ve şenliğini konukları ile paylaşarak, masaya en iyi ve en taze malzemeleri getirmek. Dahi yaratıcı Şef Seminara, Akdeniz mutfağının lezzetlerini sıra dışı malzemeler kullanarak eşsiz bir yemek deneyimi oluşturuyor.

 

 

Bagatelle Bodrum’un Executive Şefi Hakan Öztaç’ın özenle hazırladığı sıra dışı menüsünde havyar çeşitleri, özel deniz ürünleri, paylaşılabilir lezzetler ve Cyclades Blues, Dionysos Secret gibi imza lezzetler ve kokteyller bulunuyor. Bagatelle’in zengin yemek kültürü, lokal taze tatlar

ile birleşerek farklı ve kendine özgün bir şölene imza atıyor.

 

Bagatelle Bodrum, dünyanın en yetenekli DJ’lerinin de yer alacağı, herkesi dans etmeye, iyi vakit geçirmeye davet eden, neşe dolu yenilikçi bir müzik performansını tanıtmaya ve sunmaya hazırlanıyor. Bagatelle DJ’lerinin şenlikli ruhuyla her yaştan misafiri eşsiz bir yaşama sevincine ulaştıran performansı da merakla bekliyor.

 

Bagatelle Bodrum’un tasarımı sadece muhteşem yemek ve müzikle sınırlı kalmıyor. 2010 yılında Philippe Starck tarafından on yılın en önemli tasarımcılarından biri olarak aday gösterilen ve 2019 yılında 100 tasarımcıdan biri olarak seçilen Bagatelle’nin tasarımcısı ve iç mimarı Sam Baron da mekan boyunca yaratılan atmosferle Bagatelle’nin şenlikli tavrını başka bir boyuta taşıyor. Bagatelle Bodrum da Sam Baron sinerjisinin özel olarak yarattığı eksantrik enerjinin hissedildiği

Rattan mobilyalardan çizgili renkli kumaşlara kadar her şey, Tropez yaşam sanatının öne çıkartıldığı özel bir alan olarak tasarlandı. Restoranın dekorasyonunda uluslararası ve yerel sanatçılar ve zanaatkarlar yer aldı. Çevredeki yerel bitki örtüsü, deniz kenarı ortamının ve yüzme havuzunun farklı malzemeleri ve dokuları ile kusursuz bir şekilde uyum sağlandı.

 

Türkiye’de ilk kez neşe dolu bir Fransız festival deneyimi yaratan Bagatelle Bodrum, Yalıkavak Marina’daki yeni Restoran ve Beach Club’ı ile misafirlerini unutulmaz bir deneyime, yaşam sevinci ve ruhunu Türkiye sularında hissetmeye, konuklarını eşi benzeri olmayan bir eğlenceye davet ediyor. Bagatele Bodrum haftanın 7 gün 11.:00 -01.00 saatleri arasında misafirlerini bekliyor.

 

Bagatelle Hakkında:

Bagatelle, Güney Fransa’nın yaşama sevincini ve destansı ruhunu kutlayan lüks restoranlar, beach kulüpleri ve dağ evlerinden oluşan bir Fransız restoran ve kulüp markasıdır. Bagatelle Group’un kuruluşu, Rémi Laba ve Aymeric Clemente adında iki Fransız girişimcinin 2000’li yılların başlarına doğru New York’ta tanışması ile birlikte ilk Bagatelle’i açmaya karar vermeleriyle başlıyor. New York’un Meatpacking Bölgesi’nin kalbinde kurulan ilk Bagatelle restoranı, kısa sürede Big Apple’da mutlaka ziyaret edilmesi gereken bir adres haline geliyor. Konaklama endüstrisindeki kendi deneyimlerinden yola çıkarak Güney Fransa’nın şenlikli ruhunu, cömert mutfağını ve samimi atmosferini kutlayan bir yer hayal ediyorlar.

 

İlk restoranlarının hızlı başarısı ile Bagatelle, Fransız yaşama sevincini çok hızlı bir şekilde en şık destinasyonlara açılması ile başladı. Dünya çapında Bagatelle Group, Loulou Ramatuelle ve Raspoutine Miami’nin yanısıra 15 destinasyonda restoran/beach club’a sahip. Grup, önümüzdeki beş yıl içinde yılda üç ila beş yeni destinasyon açmayı planlıyor. Bagatelle Group, küresel konukseverliğiyle Paris bazlı St.Tropez markaları Loulou ve Piaf, aynı zamanda Raspoutine’in St. Tropez ve Miami’deki şubelerini de işletmektedir.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir