Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Ulu Resort Hotel Türkiye’de ilk 100 Otelden Birisi

Ulu Resort Hotel Türkiye’de ilk 100 Otelden Birisi

Haberler Z Haberler Z -
0

Otelpuan.com’un her yıl düzenlediği genel memnuniyet puanı ile belirlenen ilk 100 turizm tesisi belirlendi. Ulu Resort Hotel, 10 Bin tesisin arasından ilk 100’e girmeyi başararak bölge turizmine katkı vermeye devam ediyor. Doğu Akdeniz bölgesinde sıralamaya giren tek otel olan Ulu Resort Hotel, konaklayan misafirlerinin memnuniyet yorumlarıyla ödüle layık görüldü.

2021 yılında, site üyelerinin, tesisin oda, hizmet, yiyecek/İçecek, yüzme, kayak ya da termal olanaklarını değerlendirerek verdikleri Genel Memnuniyet Puanı ile birlikte “Konakladığınız tesisi yakınlarınıza tavsiye eder misiniz?” sorusuna verilen cevaplarla oluşan; tesis tavsiye oranının etkisi ile otelpuan ödülü almaya hak kazanan otellerin listesi yayınlandı. Otelpuan ödülünün verildiği bir önceki yıla ait iletilen tüm görüşlerin ağırlıklı ortalaması alınarak belirlenen genel memnuniyet puanının %65’i ile tavsiye edilme oranının %35’i alınarak belirlendi.

“BU BAŞARI, BİR EKİP İŞİDİR”

Elde edilen bu başarı ile ilgili bir açıklama yapan Ulu Resort Hotel Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Ulu, “Bu başarı bir ekip işidir. Tüm ekip arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Misafirlerimizin olumlu geri dönüşleri bizleri motive eden en büyük kaynaktır. Otelpuan.com’un her yıl açıkladığı listede kentimizi ve bölgemizi gururlandırmaktan ötürü çok mutluyuz. Kıbrıs’ta dahil yaklaşık 10 Bin tesisin içerisinden ilk 100’de olmak önemli bir başarı. Bu yılda her yıl olduğu gibi daha çok çalışıp, misafirlerimizin tatillerini en özel şekilde geçirmelerini sağlayacağız” dedi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir