Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Uğurcan Çakır, Trabzonspor’da kalacak

Uğurcan Çakır, Trabzonspor’da kalacak

Haberler Z Haberler Z -
0

Yaz transfer döneminde kendisine gelen transfer tekliflerini reddedip “Trabzonspor’dan şampiyon olmadan gitmem” diyen Uğurcan Çakır, her ne kadar Avrupa hayalim var dese de Şampiyonlar Ligi ihtimalinden dolayı kalabileceğinin sinyalini verdi.

Trabzonspor’da müthiş bir sezon geçiren ve takımının şampiyonluk yolundaki en önemli silahı olan Uğurcan Çakır’ın Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde oynanan Antalyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamalar gündem oldu.

Maç sonu verdiği röportajda “İnşallah Trabzonspor’da uzun yıllar forma giyebilirim. Şampiyonluklar görebilirim” diyen Uğurcan, bu sözleriyle yeni sezonda da takımda kalacağının sinyalini verdi. Fotomaç’ın haberine göre; Milli kalecinin yakın çevresine “İlk hedefim bordo-mavili formayla şampiyonluk yaşamak. Şampiyonlar ligine gidersek de Trabzonspor’dan ayrılmayabilirim” dediği belirlendi.

Dortmund, Leipzig ve Sevilla oyuncuyla ciddi şekilde ilgileniyor. Bordo-Mavili taraftarlar da Uğurcan Çakır’ın takımdan ayrılmaması için yıldız oyuncuyu mesaj yağmuruna tuttu.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir