Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Uğur Kartal Hem Eğlence Adamı Hem de Sosyal Medya Uzmanı

Uğur Kartal Hem Eğlence Adamı Hem de Sosyal Medya Uzmanı

Haberler Z Haberler Z -
0

Uğur Kartal 2012 yılından beri hem yazılım alanında hem de sosyal medya alanında uzman bir ilerleme kat etmeyi başarmıştır. 10 yıllık kazanmış olduğu tecrübe ile birlikte şu an günümüzde de harika işlere imza atmaya başladı. Özellikle beraberinde çalıştığı iş adamları, sanatçılar, siyasi kişiler ve önemli TV kanalları olsun son derece etkili bir çevreye sahiptir.

Kendisini yazılım alanında en iyi şekilde geliştiren Uğur Kartal ülkemiz üzerinden verdiği hizmetleri artık yurt dışına çıkarmıştır. Farklı bir ülke de ofisi yer almaktadır. Hatta yazılım işleyişlerinin büyük kısmını da buradan sağlamaktadır. Kendisini her zaman sosyal medya noktasında en iyi noktaya getirmeyi başarmıştır.

Aynı zamanda Uğur Kartal’a ait olan instagram hesabı da oldukça gözleri kamaştırıyor. Tam 4 Milyon kişilik takipçi sayısıyla birlikte harika bir noktaya gelmeyi elde etmiştir. Mükemmel iş birlikleri ile birlikte markalarla çok iyi çalışmalara imza atıyor.

Bunların dışında sosyal medyaya ve iş hayatına ilgili olsa da tam bir eğlence adamıdır. Kendisi aynı zamanda DJ’lik de yaparak partileri yerinden sallamaya devam ediyor. Özellikle yazları en önemli mekanlarda yer alarak dinleyicilerini kendinden geçirmektedir. Mükemmel bir kulağa sahip olmasıyla birlikte eğlence hayatında da önemli bir yere sahiptir. Sosyal medya, yazılım ve DJ noktasında kendisini adayarak en iyi işlerle çalışmalarını sürdürüyor.

Instagram: https://www.instagram.com/tavsiyemidinle/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir