Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Tua Üniversitesi ile Amerika’da Okuma Hayali Gerçek Oluyor

Tua Üniversitesi ile Amerika’da Okuma Hayali Gerçek Oluyor

Haberler Z Haberler Z -
0

Ülkemizde birçok birey hem sınav sistemindeki çarpıklık hem de ülkemizdeki üniversitelerin eğitim düzeyleri nedeni ile yurt dışında eğitim alma ve üniversite okuma hayali kuruyor. Birçok öğrencinin üniversite okuma hayali kurduğum ülkelerden biri de Amerika Birleşik Devletleri olarak biliniyor.

Technical University Of America uzaktan eğitim sistemi ile dünyanın dört bir yanındaki öğrencilerin istedikleri bölümleri okuyabilecekleri son derece verimli bir online üniversite hizmeti sunuyor. Son derece geniş bir eğitim imkânına sahip olan kuruluş aynı zamanda eğitim dilini Türkçe olarak verebiliyor. Fakat verdiği diploma ise Uluslararası bir diploma olarak karşımıza çıkıyor.

Technical University Of Amerika ve Türkiye sürekli eğitim merkezi arasındaki protokol gereğince kuruluş üniversite içerisinde yer alan bazı bölümlerin Türkçe olarak hazırlanmasına olanak sağlıyor.

Ayrıca yine verilen diplomanın İngilizce olarak hazırlanması ve diploma üzerinde uzaktan eğitim gibi bir ibare bulunmaması öğrenciler için ileriye dönük iş olanakları konusunda oldukça büyük bir avantaj sağlıyor.

Kuruluş günümüz teknolojileri ile çağdaş eğitim sistemlerini bir araya getirerek son derece geniş bir yelpazede ve geniş bir alanda hizmet sunuyor. Psikoloji mühendislik yapay zeka işletme iç mimarlık kripto para halk ve ilişkiler siber güvenlik uluslararası ticaret ve daha birçok alanda lisans ve yüksek lisans eğitimi alabilmeye olanak sağlıyor.

Yapılan araştırmalar 90’ın üzerinde ülke tarafından Technical University Of America’nın tercih edildiğini ortaya koyuyor.

Website: http://www.tuamerica.university/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir