Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Teyfik Karaboğa Kimdir? Neler Yapmıştır?

Teyfik Karaboğa Kimdir? Neler Yapmıştır?

Haberler Z Haberler Z -
0

Aslen Konyalı olan Teyfik Karaboğa uzun süre bir bitcoin madenciliği projesinde çalışmıştır ve burada oldukça başarılı olmuştur. Teknoloji meraklısı bu başarılı girişimci 2015’ten beridir ki blockchain ile çalışmakta ve belli başlı bir kaç kripto projesini başarı ile gerçekleştirmiştir. Şimdilerde İsviçre De yaşamakta olan Teyfik Karaboğa TR3ZOR uygulamasını kurmuş ceosu ve kurucusu pozisyonunda yer almaktadır.

TR3ZOR uygulaması ilk küresel kayıp eşya veri tabanı sunmaktadır. Avantajlar arasında sınırsız hızlı ve düşük maliyetler sunulmakta ve blok zinciri teknolojisinin değişmezler nedeniyle güvenli ve şeffaf bir programdır. TR3ZOR Token Dünyanın en güvenilir borsaları arasında bulunan Probit Global ve Bittrue borsalarında listelenmiştir.

Teyfik Karaboğa Hakkında Bilgilere Nasıl Erişilir?

Teyfik Karaboğa ilk küresel anlamda kayıp eşya ve bulunan blockchain ağının CEO’su ve kurucu ortağıdır. Bu teknoloji meraklısı Türk girişimciye pek çok kişi erişmek ve onu daha yakından tanımak ister. Sosyal medta hesapları üzerinden Teyfik Karaboğa’ ya ulaşılması oldukça kolaydır.

Instagram hesabı: https://www.instagram.com/teyfik.karaboga/

Linkedin hesabı: https://www.linkedin.com/in/teyfik-karaboga-514a231b8/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir