Haberler Z

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Tektaş Baget Pırlantanın renkleri nasıl olmalıdır?

Tektaş Baget Pırlantanın renkleri nasıl olmalıdır?

Haberler Z Haberler Z -
0

Pırlantalar özellikle tektaş yüzük modelleri başta olmak üzere kadınların alyanstan sonra en çok kullanmayı sevdikleri ve vazgeçilmez aksesuarları arasında yer almaktadır. Pırlantaların çoğu renksiz görülmektedir ve bu anlamda renksiz ve şeffaf olan pırlantaların daha değerli olduğunu söylemek mümkündür. Kısaca yapılan araştırmalar ve bu anlamda ortaya konulan teamül renksiz pırlantaların daha değerli olduğunu işaret etmektedir. Dolayısıyla pırlanta renk skalası içerisinde hiç rengi olmayan tamamen şeffaf olan pırlantaları bulmak yok denecek kadar az olduğu için oldukça zordur. Pırlantalar içerisinde bulunan belli belirsiz renk genellikle pembe kırmızı sarı ve mavi gibi renkleri olan Diamond kelimesinin ilk harfi olan b harfinden başlayıp Z harfine kadar uzanmaktadır. Dolayısıyla aslında bireylerin baget yüzük tektaş yüzük pırlanta kolye ya da diğer modelleri satın alırken karşılaştıkları pırlanta harfleri aslında taşına ait olduğu renk skalasını ifade etmektedir.

Ariş Pırlanta en kaliteli pırlanta çeşitlerini sunar

Ülkemizde Mardin merkezi olarak kuyumculuk sektöründe üç kuşaktır faaliyet yürüten Ariş Pırlanta bu anlamda müşterilerine en kaliteli pırlanta çeşitlerini sunmaktadır. Sektörde birçok ilki yerine getirerek bu anlamda takı alanı ile ilgili olarak faaliyet yürütüp bir defile düzenleyen ilk kuruluş olmayı başarmıştır. Öte yandan yine sektörde defileler düzenleyerek yurtdışı fuarlarda yer alan lider kuruluş bu anlamda Ariş Pırlanta’dır. Pırlanta alırken dikkat edilmesi gereken bir diğer husus ise karat ölçüleridir. Öte yandan pırlanta ile birlikte verilecek olan pırlanta sertifikası da pırlantanın kaliteli olduğunu ve satış sonrasında da müşterilere destek verileceğini ortaya koyar. Dolayısıyla bireylerin pırlanta satın alırken pırlantanın sertifikasının olmasına dikkat etmeleri gerekir. Ariş Pırlanta kurulduğu günden bu yana sertifikalı kaliteli ve uygun fiyatlı pırlanta satışını gerçekleştirmektedir. Kurmuş olduğu www.arispirlanta.com web sitesi sayesinde müşterilerine uygun bir biçimde güvenle ve güvenli ödeme koşulları sunarak pırlanta satışını yapmaktadır.

Firma %100 müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarını sergilerken aynı zamanda da bünyesinde profesyonel bir tasarım kadrosunu oluşturur. Bu profesyonel tasarım kadrosu son derece Özgün ve başka herhangi bir yerde görülmeyecek olan yepyeni tasarımlar ile klasik tasarımları bir araya getirir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir